SPLITSKI HSLS:

Dosta je krađa, izrugivanja i omalovažavanja svih koji vole Hajduk

poljud torcida
Ivana Ivanovic/PIXSELL
23.07.2014.
u 20:47

- Dosta je verbalnih i fizičkih napada na zaposlenike kluba, dosta je tendencioznog kažnjavanja igrača i trenera Hajduka i pripadnika Torcide - ističe HSLS.

Splitski HSLS odlučio je reagirati na ono što vide kao šikaniranje Hajduka i neravnopravan položaj u Prvoj HNL. Splitska podružnica, zajedno s podružnicom mladih stranke oštro su se pobunili, samo što nisu ponudili niti jednog krivca za situaciju u kakvoj je, prema njima, splitski klub.

Prenosimo njihovo priopćenje u cijelosti:

Uvrijeđeni i razočarani dugogodišnjim terorom kojem je HNK Hajduk izložen te kulminacijom koja se dogodila u zadnjoj utakmici (dvije kardinalne greške iz koje je primljen zgoditak te nedosuđeni jedanaesterac),  želimo konačno reći „Dosta“!

Dosta je krađa, izrugivanja i omalovažavanja svih koji vole Hajduk.

Dosta je da se čelnici Hajduka koji se bore sa raznim kriminalcima etiketaraju kao cinkaroši i žive pod policijskom zaštitom, a da se kriminalci nazivaju herojima i da slobodno šetaju.

Dosta je verbalnih i fizičkih napada na zaposlenike kluba, dosta je tendencioznog kažnjavanja igrača i trenera Hajduka, pripadnika Torcide, ali i svih navijačkih skupina, dosta je terora nad svim onima koji ne misle kao veliki vođa hrvatskog nogometa.

Dosta je ignoriranja i zaobilaženja Poljuda kao domaćina Hrvatske reprezentacije, dosta je da se Split i Hajduk nazivaju „slučajevima“. Zaobilaženjem Splita kao domaćina, sve će više biti povika „Ništa repka, samo Hajduk“.

I kao da nije dosta svega navedenoga, moramo  još slušati kako pate oni i kako srce krvari upravo onima istima koji su zato zaslužni. Želimo da se ovo mučenje zaustavi i tražimo da se Grad Split izjasni prema hrvatskoj Vladi. Ne trebaju nam ministarske pričam ti priču već konkretna djelovanja. Grad treba snažno krenuti prema  HNS-u, ministarstvu uprave, ministarstvu pravosuđa kao i Uefi koja bi trebala zaštititi poštenje i moral u nogometu.

Pomozimo našem stogodišnjaku da dostojno živi, zaustavimo ovo ponižavanje! Tražimo samo fer uvjete za sve. Ništa više i ništa manje!

Zdravi i veseli bili!

>> 'Hajduk je uvijek bio i ostao trn u oku okupatoru, likovima bez ponosa...'

Ključne riječi

Komentara 18

Avatar cluesblues
cluesblues
21:44 23.07.2014.

dosta je vise tog hajduka - hajdukovci su sami od sebe napravili slucaj, doslovno bez prestanka se zale ….je, najlakse je pisat ovakve pamflete i za sve okrivit mamica i dinamo, ko da je mamic trosil one silne sanaderove milijune koji su nestali u par mjeseci, ili biral kriva pojacanja u zadnjih 10 godina, ili prodaval supstancu kluba (mlade talente) za sitnis ili cak za badava i dovel hajduk u situaciju da im cak ni strani klubovi ne isplacuju lovu za ono malo prodanih igraca, a nije mamic niti napravil enormne dugove iz kojih sad ne mogu isplivat, ko sta nije niti kriv sta je hajduk (prema snimkama uskoka) ostal duzan sirkanu 90 tisuca eura za kupovanje sudaca - dakle dosta je vise skrivanja vlastite nesposobnosti da se jedan nekad veliki klub vodi na pravi nacin, posluje trzisno i stvara i prodaje igrace, zivi od vlastitog rada i rezultata…sudacke greske se dogadjaju svim klubovima, nekad na stetu nekad u korist, nekad i cetveroligas biva izbacen iz kupa jer sudac napravi gresku u korist "velikog" kluba, ali to nema bas nikakve veze sa vodjenjem kluba, pordajom igraca, stvaranjem prihoda i stvaranjem novih igraca koji ce u buducnosti stvarati prihod - zato je jednostavnije pisat ovakva priopcenja (makar je ovo politcki pamflet jedne stranke) umjesto da se dovede covjek koji zna vodit veliki klub…

SO
sonce
21:11 23.07.2014.

Nemate igrače, imate slabu upravu, nemate objektivnosti, stalno plačete svi vam krivi a vi pošteni. Samo plačite narod vam se smije. Več ste postali dosadni.

VE
vetlanda22
22:22 23.07.2014.

Obožavam sinhronizinirano javljanje stranačkih ogranaka, Baldasara... Stoji da je Hajduk oštećen. Hajduk je institucija koja zaslužuje poštovanje. Ali dok su predstavnici tih istih stranaka lešinarili javna poduzeća,proračun... i ponižavali zdrav razum nije bilo ovakvih priopčenja. Kada je otpisivan porezni dugzni dug isto tako se nisu javljali. Kada se vodi županija iz zatvora isto tišina. Kada se prima plaća za nedolazak u Sabor i to se prikazuje kao vrhunska providnost isto ništa. Ali za penal,priopčenje kao da je prepisano iz dokumenata kominterne.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije