Počele su pripreme

Enrique nezadovoljan mladim nadama, Halilovića priključio prvoj momčadi!

Alen Halilović
Foto: Reuters/PIXSELL
14.07.2015.
u 15:24

"Prvi radni dan u novoj sezoni, idemo jako! Naprijed Barca", napisao je Halilović koji se mora brzo dokazati treneru radom i zalaganjem na treningu

Barcelona B prošle sezone je ispala u treću ligu, mlade nade katalonskog kluba odigrale su loše, što je priznao i trener prve momčadi Luis Enrique.

– Nisam zadovoljan nastupima naše filijale, očekivao sam puno više – rekao je Enrique.

No, ipak je treninzima prve momčadi priključio nekoliko igrača. Iako su neki mediji prenijeli da Halilović nije u toj skupini, to i nije točno. Na Barceloninoj stranici piše kako su priliku dobili Sandro, Munir i Halilović, a jučer su na prvom danu okupljanja obavili testiranja i svi su prošli.

Nakon toga odradili su i trening, a hrvatski reprezentativac javio se na Instagramu.

"Prvi radni dan u novoj sezoni, idemo jako! Naprijed Barca", napisao je Halilović koji se mora brzo dokazati treneru radom i zalaganjem na treningu. Španjolski mediji pišu da mu je ovo druga šansa i da mora iskoristiti priliku, inače će otići na posudbu.

>>Alen Halilović je još nedovršeni projekt

 

First day of the new season, going strong!! Vamos Barça ⚽️❤️🏆

Fotografiju objavljuje Alen Halilovic ⚽️🙏❤️ (@alen_halilovic)

Komentara 8

RA
rasimcanaj-
15:59 14.07.2015.

Halilovic je previse umisljen. Lose igra glavom, desnom nogom i u obrani. Nema ubrzanja iz mjesta ,kao Messi. Nije timski covjek. Ukoliko se ne opameti ostat ce samo talent.Izgleda da njemu nije jasno da ni u drugoj ligi nije pokazao nista posebno.

Avatar Darac ZG80
Darac ZG80
18:53 15.07.2015.

Ma ljudi mali Čorić iz Dinama je 10 puta bolji igrač od Halilovića i fala Bogu nejde njegovim stopama nego ostaje u Dinamu di bu stekel iskustvo jer sve ostalo ima !!!!!!!

Avatar R.o.n.i.n
R.o.n.i.n
18:55 15.07.2015.

slažem se s dariom.petty !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije