BORBA ZA PRAVDU

Eva Carneiro ne odustaje, traži povratak na posao i novac zbog diskriminacije

Eva Carneiro
Press Association/PIXSELL
13.12.2015.
u 15:21

Svađa između Mourinha i Eve Carneiro je krenula u kolovozu kada je ona bez dopuštenja ušla na teren kako bi pružila pomoć ozlijeđenom Edenu Hazardu.

Bivša Chelseajeva doktorica Eva Carneiro se nakon silnih prepucavanja s Joseom Mourinhom i Chelseajem za pravdu odlučila izboriti zakonskim putem, a tužbu je protiv njega pokrenula početkom studenog. Britanski mediji pišu da je prvo ročište zakazano za početak godine.

Sudsko je ročište između Carneiro i Chelseajevog trenera na rasporedu 6. siječnja, a njeni će odvjetnici imati nekoliko zahtjeva. Onaj glavni je povratak na posao, a uz to, Carneiro će potraživati i novčanu odštetu od Josea Mourinha zbog spolne diskriminacije. Određenu će odštetu zahtijevati i od samoga kluba.

Svađa između Mourinha i Eve Carneiro je krenula u kolovozu kada je ona bez dopuštenja ušla na teren kako bi pružila pomoć ozlijeđenom Edenu Hazardu. Sve je na kraju rezultiralo njenim odlaskom iz kluba, a simbolično - tada je započeo i pad forme Chelseajeve momčadi.

>> Eva Carneiro zbog uvreda pokrenula tužbu protiv Josea Mourinha

Komentara 4

MO
mozdaznam
17:19 13.12.2015.

da je tako odjeba0 nekog od igrača nikom ništa al gdje će evi netko nešto rec

KA
kajinx
15:35 13.12.2015.

Nakon Evinog povratka Chelsea će opet početi igrati.

DU
Deleted user
15:40 13.12.2015.

Kak se zove fizioterapeut kojeg je Guardiola potjerao iz kluba? Jel on tuži koga?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije