europska liga

Evo satnice nastupa hrvatskih klubova, Hajduk igra ipak u srijedu!

machado
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
13.08.2014.
u 14:15

Hajduk će se u 18 sati sučeliti Dnjipru u Ukrajini, a Dinamo će u četvrtak od 19.15 sati igrati u gostima kod Petrolula.

Sljedećeg tjedna četiri hrvatska predstavnika Dinamo, Hajduk, Rijeka i Split igrat će prve susrete 4. pretkola Europske lige, a poznata je i satnica.

Hajduk će se u srijedu u 18 sati sučeliti Dnjipru u Ukrajini i to u Kijevu. Zbog situacije u Ukrajini, UEFA je službeno obavijestila Dnjipro da utakmica ne može biti odigrana na njihovom stadionu u Dnjepropetrovsku, a s obzirom na to da će u četvrtak u Kijevu biti odigrana utakmica Zorya - Feyenoord, Hajduk će predstojeće euro-gostovanje odraditi dan prije ranije predviđenog termina.

Dinamo će u četvrtak od 19.15 sati igrati u gostima kod Petrolula. Nakon toga, također u četvrtak, na rasporedu je utakmica Splita i Torina u 20.30 sati na Parku mladeži, a veliki dan hrvatskog klupskog nogometa zaključit će Rijeka čiji će susret sa Šerifom na Kantridi početi u 21.15 sati.

Uzvrati će se igrati sedam dana poslije.

>>Ogi došao spašavati europski projekt

>>Hrvati, Nizozemci i Rusi najbolji u Europskoj ligi

Komentara 4

ES
escobar2
13:00 13.08.2014.

a htv će za to vrijeme prenositi zanimljivu prijateljsku odbojkašku utakmicu između C postava malezije i kenije.. :)

DI
dinamojavolim
12:52 13.08.2014.

mozda nijedne...trebalo bi povecat pretplatu

DU
Deleted user
12:49 13.08.2014.

a prenos koje utakmice će biti na tv?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije