Odlična zarada

Football Leaks objavio ugovor Luke Modrića, otkriveni su svi detalji!

Luka Modrić i Mateo Kovačić
Foto: UESyndication/PIXSELL
1/9
07.03.2016.
u 09:06

Hrvatski razigravač u Real Madrid je stigao u ljeto 2012. godine za 30 milijuna eura, a ugovor su potpisali Modrić, njegov agent i Jose Angel Sanchez koji je bio predstavnik Reala.

Nepoznate osobe koje stoje iza Football Leaksa objavom povjerljivih dijelova ugovora između nogometaša, klubova i menadžera uspjele su privući mnogo pozornosti u posljednje vrijeme, a posljednji ugovor koji su otkrili jest onaj hrvatskog reprezentativca Luke Modrića.

Hrvatski razigravač u Real Madrid je stigao u ljeto 2012. godine za 30 milijuna eura, a ugovor su potpisali Modrić, njegov agent i Jose Angel Sanchez koji je bio predstavnik Reala. Prema ovom ugovoru, hrvatski nogometaš u prvoj je sezoni zarađivao 4.749,670 eura, a već od sljedeće sezone dogovoren je porast njegove plaće na 5.643,155 eura, koliko je trebao zarađivati do isteka ugovora 2017. godine.

Međutim, 2014. godine Luka je potpisao novi ugovor s kraljevskim klubom, koji je bio svojevrsna nagrada za odlične igre u pohodu na deseti naslov u Ligi prvaka, pa se vjeruje da Luka danas zarađuje još i više.

Od ostalih zanimljivosti iz otkrivenog ugovora možemo vidjeti da se Real dobro osigurao od toga da Luka na svoju ruku raskine ugovor. Ako bi on to napravio, morao bi klubu platiti nevjerojatnih 500 milijuna eura.

>>Klubovi su u strahu, hoćemo li uskoro doznati i detalje Modrićevog transfera?

>>Modrić se naljutio i stao protiv Ronalda, Kovačić mu dobacio: Ne znaš mi ni ime!

Foto: Screenshot/reuters

Foto: Screenshot/reuters

Foto: Screenshot/reuters

Foto: Screenshot/reuters

Komentara 15

DO
dobarsavjet
10:12 07.03.2016.

Ispada Mamić kriv što je u njega ulagao, da ga je Hajduk prepoznao sada bi on bio taj koji bi profitirao i šutio.

Avatar Lijekzabudale
Lijekzabudale
10:20 07.03.2016.

Po tome Modrić zarađuje u istom razdoblju kao svi zaposlenici u slovenskom Gorenju!Nije uopće loše!

Avatar Titanov sin
Titanov sin
10:11 07.03.2016.

Luka je zasluzio i vise.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije