U KRANJČEVIĆEVOJ

Grčki navijači na utakmici Lokomotive provocirali srpskom zastavom

Kranjčevićeva navijači
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL
1/3
16.07.2015.
u 23:25

Ljubitelji PAOK-a su među najžešćim navijačima u Grčkoj i u bratskom su odnosu s Grobarima, navijačima beogradskog Partizana

Oko 300 navijača grčkog PAOK-a danas je u Kranjčevićevoj ulici u Zagrebu gledalo iznenađujući poraz od Lokomotive (2:1) u prvoj utakmici drugog pretkola Europske lige.

Gostujući navijači su tijekom utakmice na istočnoj tribini pokazali srpsku zastavu. Inače, ljubitelji PAOK-a su među najžešćim navijačima u Grčkoj i u bratskom su odnosu s Grobarima, navijačima beogradskog Partizana.

Tijekom dana spominjao se i mogući sukob Bad Blue Boysa s navijačima PAOK-a, no policija je dobro odradila svoj dio posla i do incidenata nije došlo.

Podsjetimo, Dinamo i PAOK su prije pet godina igrali u skupini Europske lige. Tada su dvije skupine huligana kamenjem i bakljama zasule autobus s policijskom pratnjom koji je prevozio 40-ak gostiju iz Grčke.

>> Lokomotiva svladala Tudorov PAOK! Grobari među grčkim navijačima!

Komentara 25

Avatar man_cro
man_cro
00:38 17.07.2015.

Došli dečki iz balkanske bankrotirane zabiti pogledat utakmicu i podići lovu na bankomatu.

Avatar Idler 3
Idler 3
00:25 17.07.2015.

Trebalo je i njima uzvratit....njemačkim zastavama >;-))

Avatar zagrebcasualcrew
zagrebcasualcrew
09:53 17.07.2015.

"provocirali srpskom zastavom"...?! a koga to? nas kojima vladaju vec cetvrtu godinu takvi? kao da je Hrvate briga sto se radi u Hrvatskoj...pa takvih zastava imas na svakome koraku i nikome nista, od Like, pa Dalmacije i cijele Slavonije...kaj nikad niste bili u Korenici, Lapcu, Obrovcu, Đeverskama, Brsadinu, B. Selu, Trpinji, Vukovaru...pola nas cita Vecernji, Hrvatsko slovo, Hrvatski tjednik itd, a pola Index, Tportal, Jutarnji i samo s glodjemo jedni na druge, dok nam ovakve spodobe setaju gradom...da mi je netko prije par godina rekao da ce se grobari mirno setati gradom i plesati na cvjetnom, ja bih rekao, "DAJ STARI I MENI TE GUDRE MALO"...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije