BUGARSKI BRANIČ:

Hrvati su me uvrijedili svojim komentarima

Bodurov
John Walton/Press Association/PIXSELL
08.10.2014.
u 15:30

- Uvrijedili su svojim komentarima. No, mogu pisati što god žele. Mi moramo na terenu pokazati tko je tko. Nadam se da ćemo pobijediti i onda pričati - rekao je branič drugoligaša Fulhama

Braniča bugarske reprezentacije Nikolaja Bodurova zasmetali su napisi u hrvatskim medijima za koje smatra da su podcjenjivački. Smeta mu što se, primjerice, piše da čitava bugarska reprezentacija košta manje od Luke Modrića.

- Uvrijedili su svojim komentarima. No, mogu pisati što god žele. Mi moramo na terenu pokazati tko je tko. Nadam se da ćemo pobijediti i onda pričati - rekao je branič drugoligaša Fulhama, prenose bugarski mediji.

Bodurov se nada vatrenoj podršci publike.

- Nadam se da će doći što više ljudi jer nam je potrebna njihova pomoć - rekao je Bodurov.

Kapetan Ivelin Popov, za kojega je Ćorluka rekao da je najopasniji njihov igrač, se ne zamara premijama. Bugari će navodno dobiti po 20 tisuća eura ako svladaju Hrvatsku i Norvešku.

- Ne razmišljamo o tome. Svi smo u reprezentaciji zbog časti i nastupanja za svoju zemlju. Igrati u Bugarskoj je dovoljan motiv - rekao je ofenzivac Kubana iz Krasnodara.

>> Bugari nemaju igrača iz liga petice, a Rakitić vrijedi više od čitave reprezentacije

Komentara 19

DA
dario2612
16:16 08.10.2014.

nisam vido neke komentare kojim vrijeđamo bugare na bilo koji način

RO
RoKun
17:56 08.10.2014.

Podcjenjivanje, bahatost i prepotentnost nasih medija, koji nisu u stanju napraviti ama bas ikakve interesantne ili objektivne analize. Stovanje protivnika? itd ili ti lukavije izrazavanje pred utakmice, jednom vise samo stete nasoj reprezentaciji ne samo na ugledu u svijetu, vec jako debelo dizu moral svakom protivniku. Koju vi to sliku o hrvatima zelite poslati u svijet, i cemu? Dali ce se nasa repka osjecati ugodno ako izgubi od jos jedne momcadi koja navodno vrijedi kao jedan jedini nas igrac? Koga vi to zelite takvim komentarima u biti motivirati? Kad se sjetim i Skotske i svih drugih i takvih svih "komentara" samo zalosno...i jalovo "novinarstvo".... nase se u zemljama protivnika u medijima umjetno dize u nebo i hvali na sav glas... u biti se misli skroz suprotno, ali su skuzili formulu kako nas zanjeti ... (i to uspjesno, mi smo najbolji)

Avatar franioprvi
franioprvi
17:57 08.10.2014.

"Neki" su alergicni na sve sto nosi predznak hr . Ovo treba da motivira nase igrace , ne protivnicke, jer niti jedan od ovih "novinara" ne zna napamet nabrojati ni dva bugarska nogometasa.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije