POBJEDA 2:1

Inter nakon preokreta slavio protiv Lokomotive

Lokomotiva - Inter
Foto: Borna Filic/PIXSELL
1/11
02.03.2016.
u 18:55

Za konačnih 2:1 pogodio je Nestorovski kojem je to 16. pogodak u prvenstvu ove sezone.

Inter je u 25. kolu HNL-a u Maksimiru nakon preokreta slavio protiv Lokomotive sa 2:1.

Domaća je momčad povela golom Kolara koji je u 33. minuti pogodio iz jedanaesterca. No, nakon toga je Capan zaradio isključenje pa su lokosi od 41. minute igrali s igračem manje.

Prednost igrača više Inter je iskoristio u drugom dijelu i stigao do sedme pobjede ove sezone. Prvo je u 62. izjednačio Ottochian da bi u 80. za konačnih 2:1 pogodio Nestorovski. Najboljem strijelcu lige bio je to 16. pogodak u prvenstvu ove sezone.

Lokomotiva je trenutačno peta momčad lige s 36 bodova, dok je Inter skupio 32 i za poziciju je slabiji

>> Nećete vjerovati što je Bilić primijetio kod novinara pa ga zadirkivao!

Ključne riječi

Komentara 2

IV
ivanhoe1980
21:13 02.03.2016.

Pogledajte negdje sažetak utakmice jer morate vidjeti kako igrači Intera loše glume da su nesretni što je suđen penal protiv njih. Naravno u to sve je umiješan i sudac koji jedva čeka pokazati na kreč u drugom poluvremenu. Sve u u svemu - namještaljka iz aviona vidljiva.Ako je to ono što sportom zovu danas onda ipak - ne hvala!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije