DOBRO RASPOLOŽENJE

Rakitić s Messijem, Neymarom i Suarezom na roštilju proslavio povratak na prvo mjesto

Barcelona
Twitter
11.03.2015.
u 20:50

Za dobro su se raspoloženje pobrinuo se Neymar koji je zabavljao sve prisutne na čelu s trenerom Luisom Enriqueom

U Barceloni imaju razloga za slavlje. Njihov izravni konkurent Real Madrid upao je u velike probleme, a Barca je to iskoristila te zasjela na prvo mjesto Primere. Atmosfera u katalonskoj momčadi je izvrsna, no Brazilac Neymar dosjetio se kako dodatno podići i 'učvrstiti' dobro raspoloženje te je čelnicima kluba predložio druženje uz roštilj.

Tako su nogometaši i članovi stručnog stožera na najbolji način iskoristili lijepu i sunčanu srijedu te nakon jutarnjeg treninga u svom kampu Ciutat Esportiva organizirali zajedničko druženje uz delicije s roštilja.

Za dobro su se raspoloženje pobrinuo se Neymar koji je zabavljao sve prisutne na čelu s trenerom Luisom Enriqueom, a veselom su se druženju sa suigračima prepustili svi - Leo Messi, Ivan Rakitić, Luis Suarez, Xavi, Iniesta, Mascherano, Rafinha, Adriano, Dani Alves...

>> Barcelona prihvatila Realov poklon i uvjerljivom pobjedom stigla na prvo mjesto!

Komentara 8

TO
tonimohave
21:38 11.03.2015.

Kojii je od ovih Rakitic

TA
tarzan
21:47 11.03.2015.

Stvarno di je ovde Rakitić

Avatar Darac ZG80
Darac ZG80
11:40 12.03.2015.

Koji roštilj ja vidim zdjelicu graha i bocu neke žestice na stolu !!!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije