'NEKA SREDI STANJE'

Josipović poručio Šukeru: Na utakmice ne idem zbog nacionalizma i izgreda

Josipović Šuker
Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL
13.10.2014.
u 20:40

– Odlaskom na utakmicu na kojoj postoji visoki rizik od nacionalizma, rasizma i izgreda, predsjednik šalje krivu poruku – rekao je Josipović

Predsjednik Hrvatske Ivo Josipović objasnio je zašto ne dolazi na utakmice nogometne reprezentacije zbog čega ga je jučer prozvao prvi čovjek HNS-a Davor Šuker.

– Odlaskom na utakmicu na kojoj postoji visoki rizik od nacionalizma, rasizma i izgreda, predsjednik šalje krivu poruku. Silno volim i cijenim našu nogometnu reprezentaciju i sretan sam kad pobijedi. Isto je i s odlaskom na utakmice u organizaciji onih sportskih organizacija u kojima nisu transparentni procesi upravljanja i financiranja – rekao je Josipović i dodao:

– Vrlo rado ću doći na utakmicu kada gospodin Šuker i nogometni savez ispune ono što su mi obećali. Kada srede stanje, da svima koji dođu na stadion bude ugodno.

>> Ćiro: Meni nitko nije odlazio, a pitajte Šukera zašto igrači sada odlaze

Komentara 51

Avatar onaj koji uskoro dolazi
onaj koji uskoro dolazi
21:03 13.10.2014.

Ivo bi doso rado na utakmice da publika aplaudira Jugoslavija,,,,ahhahahahahh

JA
javor01121977
21:12 13.10.2014.

kao predsjednik bi trebao doci i dati podrsku repki i narodu a on se skriva iza izjava kao da smo mi hrvati i nogometni ljubimci svi rasisti. tako samo pokazuje neobrazovanje ...ako je to rasizam da volim hrvatsku i svoj naroda bože saćuvaj. a josipović nek se srami za tu izjavu ...

HR
HR4ever
20:57 13.10.2014.

On ce se rado odazvati pozivu predsjednika Srbije za utakmicu Srbija-Albanija....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije