Dinamo ga kaznio

Junior Fernandes zbog nediscipline prebačen u drugu momčad

03.03.2015.,  Zagreb, stadion Maksimir - Hrvatski nogometni kup, cetvrtfinale, druga utakmica, GNK Dinamo -  NK Istra 1961. Junior Fernandes. Photo: Igor Kralj/PIXSELL
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
1/6
18.03.2016.
u 15:29

Dinamo je izvijestio javnost o odluci trenera Zorana Mamića.

Čileanac Junior Fernandes, ofenzivni veznjak Dinama, kažnjen je zbog nediscipline.

– GNK Dinamo želi obavijestiti navijače i javnost kako je naš igrač Junior Fernandes odlukom trenera Zorana Mamića zbog nediscipline do daljnjega prebačen u drugu momčad – priopćeno je iz Dinama.

Fernandes je već nekoliko puta imao nesuglasice s trenerom Zoranom Mamićem koji ga je, primjerice, u utakmici protiv Istre izvadio već u 41. minuti zbog nezalaganja i nonšalancije. Otada je Čileanac na 'tankom ledu', minutaža mu je sve manja, a odnosi s čelnicima kluba nisu bajni. 

>>Dinamo potpuno zasluženo pobijedio Hajduk 2:0 i došao na korak do finala

Komentara 13

Avatar petrolio
petrolio
15:43 18.03.2016.

tako treba! ono što fernandes u zadnje vrijeme pokazuje je sramotno, a kod njega očito nije problem u nekvaliteti niti u fizičkoj spremi nego u voljnom momentu! sramota po njega je tim veća jer je u trnutku loma noge bio u dinamu na posudbi i dinamo je mogao pričekati 2 mjeseca pa komotno reći - posudba je istekla, vrati se nazad u svoj klub! no u dinamu su biti više nego fer i svejedno su otkupili njegov ugovor pa se čak i sam fernandes čudio tome i zahvaljivao im preko medija, no pokazao je da ga baš briga za klub koji mu je pomogao kad mu je bilo najteže..vrlo težak karakter, i na terenu se stalno svađa sa sucem, igračima, provocira

VE
Velikogoričan56
16:59 18.03.2016.

Bilo je krajnje vrijeme, jer on košta ogromne pare a zajebava se na terenu do besvjesti, zbog njega trpi cijela momčad.

LU
luanti
17:49 18.03.2016.

e moj bekrija kad bi uskok nešto imao već bi podigli optužnicu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije