Transfer u siječnju?

Klopp odlučio vratiti legendu Liverpoola na Anfield

Jurgen Klopp
Foto: Reuters/PIXSELL
17.11.2015.
u 11:25

Klopp će pokušati na Anfield vratiti Xabija Alonsa (33), koji trenutačno nastupa za Bayern

Jürgen Klopp "snimio" je situaciju u Liverpoolu i sad kreće u slaganje momčadi po svom guštu, a procijenio je da mu za to prije svega treba netko s iskustvom. I već je smislio tko bi mu to mogao donijeti, a u cijeloj priči plus je što se radi o bivšoj legendi redsa koju navijači još uvijek vole.

Naime, Klopp će pokušati na Anfield vratiti Xabija Alonsa (33), koji trenutačno nastupa za Bayern. Španjolskom veznjaku na ljeto istječe ugovor, a Bavarci ga navodno nemaju namjeru produljiti pa bi ga Liverpool tada mogao dovesti besplatno. Međutim, nagađa se kako će Klopp već u siječnju pokušati dovesti Alonsa, a odšteta ne bi trebala biti previsoka.

>>Xabi Alonso zamijenio korner zastavicu za loptu i izazvao smijeh

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije