Vrsaljko asistirao

Kalinić zabio za pobjedu i došao na drugo mjesto ljestvice strijelaca!

Nikola Kalinić
Foto: Reuters/PIXSELL
1/5
20.12.2015.
u 16:55

Sassuolo je odigrao 1:1 u Veroni, a Šime Vrsaljko asistirao je Floccariju za vodstvo. Izjednačenje i konačni rezultat postavio je Luca Toni.

Nakon poraza od Juventusa, Fiorentina se vratila pobjedama. U 17. kolu Serie A kod kuće je pobijedila Chievo sa 2:0, a ponovno je odličan bio Nikola Kalinić.

Hrvatski reprezentativac postigao je vodeći pogodak u 20. minuti. Bernardeschi je sjajnom loptom pronašao bivšeg napadača Hajduka, a ovaj iskosa zatresao mrežu, iako valja naglasiti da domaći vratar nije baš najbolje reagirao.

Milan Badelj odigrao je svih 90. minuta, Ante Rebić bio je na klupi, a Kaliniću je ovo deseti prvenstveni pogodak ove sezone i nalazi se na drugom mjestu ljestvice strijelaca. 

Ispred njega je Gonzalo Higuain iz Napolija koji je i danas zabio dva vrlo važna pogotka. Napoli je u gostima slavio 3:1 protiv Atalante, a pogotke vrijede tri boda zabio je upravo Argentinac koji je mrežu tresao čak 16 puta. Ivan Strinić utakmicu je odgledao s klupe.

Sassuolo je odigrao 1:1 u Veroni, a Šime Vrsaljko asistirao je Floccariju za vodstvo. Izjednačenje i konačni rezultat postavio je Luca Toni.

Talijanska liga, rezultati:

Roma - Genoa 2:0, Atalanta - Napoli 1:3, Fiorentina - Chievo 2:0, Verona - Sassuolo

Poredak: Inter 36 (-1), Fiorentina 35, Napoli 35, Juventus 33, Roma 32...

>>Mandžukić zabio dva lijepa gola za preokret i pobjedu Juventusa!

Komentara 1

RI
rikavac
17:13 20.12.2015.

Bravo Kale samo trpaj. Olic odlazi i HSV negdje gdje ce igrat kaze da moze ici u Francusku. Vidjecemo ocel izbornik bit dosljedan i zvat igrace koji imaju minutaze i u formi ili ce zvat one po zaslugama ko Olic

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije