25 milijuna eura

Kovačićev menadžer potvrdio: Inter je odbio ponudu Barce za Matea

Mateo Kovačić
John Walton/Press Association/PIXSELL
04.09.2014.
u 09:09

- Mazzarri se planira ove sezone podrediti i usredotočiti na Kovačića, a jasno je da će nakon ona tri gola Stjärnanu i Mateu biti lakše

Od Matea Kovačića ove sezone očekuje se jako puno. Hrvatski reprezentativac trebao bi postati nositelj igre u Interu, a koliko u klubu ozbiljno na njega računaju dovoljno govori činjenica da su posljednjeg dana prijelaznog roka odbili ponudu Barcelone.

Talijanski mediji tvrde kako je ona iznosila 25 milijuna eura, a da je Barcelona zaista bila zainteresirana potvrdio je i Kovačićev menadžer Nikky Vuksan.

- Mogu potvrditi interes velikih klubova za Matea. Barcelona ga je htjela dovesti, ali Inter ga nije pustio. Ako Inter kaže da on nije na prodaju, i ja kažem da nije na prodaju, rekao je Vuksan za Gazzettu delo Sport i dodao:

- Mazzarri se planira ove sezone podrediti i usredotočiti na Kovačića, a jasno je da će nakon ona tri gola Stjärnanu i Mateu biti lakše.

>>Barcelona pokušavala dovesti Kovačića, Inter odbio sve ponude

>>Kovačić: Na SP-u sam očekivao više, od sebe i od momčadi

Komentara 2

DU
Deleted user
10:02 04.09.2014.

Dinamova škola.Bravo.

DF
dario.franjic11
12:55 04.09.2014.

Steta za Matea ali bi on lego u Barceloni cudo mada je nevolim ali on je igrac za njih,Mateo je nas najbolji igrac.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije