Pohvalio ih

Mamić oduševljen mladima: Oni su naša sreća i bogatstvo!

Marko Pjaca
Slavko Midzor/PIXSELL
03.03.2015.
u 20:25

- Iskoristio bih početak i čestitao Istri na današnjoj utakmici jer znam koliko su problema imali oko kadra. Kao što sam rekao prije utakmice, najvažnije nam je danas bilo proći dalje

Dinamo je bez većih poteškoća pobijedio Istru sa 3:0 i plasirao se u polufinale Kupa. Pogotke za 'modre' postigli su Fernandes, Hodžić i Ćorić, a trener Zoran Mamić bio je zadovoljan, prvenstveno zbog rezultata.

- Iskoristio bih početak i čestitao Istri na današnjoj utakmici jer znam koliko su problema imali oko kadra. Kao što sam rekao prije utakmice, najvažnije nam je danas bilo proći dalje jer smo i mi imali dosta problema uoči ove utakmice, tako da sam zadovoljan što smo to i ostvarili, rekao je Zoran Mamić.

Posebno se dotaknuo mladih igrača koji igraju sve bolje, a možda i najbolji igrač danas je bio Marko Pjaca.

- On i njegova kvaliteta nisu sporni i svakako nas veseli njegova dobra forma.

Ante Ćorić zabio je gol iz jedanaesterca, ali Mamić iz njega izvući još više.

- Odigrao je korektnu utakmicu, ali nije to 'Ćoro' kojeg mi znamo i koliko znamo da može. Ipak, treba uzeti u obzir da je prošli tjedan igrao dvije utakmice za reprezentaciju pa je bio istrošen, ali definitivno može i mora više.

Dinamo je utakmicu završio sa čak šestoricom igrača mlađih od 21 godinu.

- Jako sam zadovoljan kako odrađuju svoj posao na treninzima i općenito kako se ponašaju tako da će dobiti priliku kada god je to moguće. Svi su tu po zaslugama, naša su velika sreća i bogatstvo je imati plejadu ovakvih mladih igrača.

Za kraj se osvrnuo i na Endrija Cekicija, mladog igrača koji je prije nekoliko dana slomio ključnu kost i očekivala se dugačka stanka. Ipak, situacija je nešto bolja.

- Operacija nije bila komplicirana, ligamenti nisu stradali, stavljena mu je pločica i oporavak ne bi trebao biti predugačak. Čak sam siguran da će igrati još ove sezone.

>>Istra promašila penal, a onda Dinamo uvjerljivo slavio uz prvijenac Hodžića

Komentara 9

DI
dinamojavolim1
20:49 03.03.2015.

sestorica mladjih od 21 godinu:) ajmooo dinamoooo

ED
europski dinamo
23:49 03.03.2015.

Kaj bi neki dali da mogu pobjedivati sa 6 klinaca.

VL
vladek
06:57 04.03.2015.

Onda stavljaj uvijek ove klince,jeftiniji su a šta je važnije BOLJI su

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije