ATLETICO MADRID:

Marco Reus nam nije potreban i sigurno ga nećemo dovoditi

'Borussia Dortmund\'s Marco Reus watches the ball during the team\'s Champions League quarter final first leg soccer match against Malaga at La Rosaleda stadium in Malaga, April 3, 2013.   REUTERS/Jon
'JON NAZCA'
15.08.2014.
u 22:47

- Reus nikada nije bio na radaru Atletica te tvrdimo da on nije igrač kakav je trenutno potreban ovoj momčadi - rekao je izvršni direktor Atletica Gil Marin.

Iako se posljednjih dana uvelike priča da je Marco Reus na korak do Atletico Madrida, tu su vijest u španjolskom prvaku demantirali i izjavili da im takav igrač ne treba.

- Reus nikada nije bio na radaru Atletica te tvrdimo da on nije igrač kakav je trenutno potreban ovoj momčadi - rekao je izvršni direktor Atletica Gil Marin.

Teško da takav igrač nekome ne treba pa je prije da Atletico nema 27 milijuna eura, kolika je odštetna klauzula za Reusa. Stoga će sjajni ofenzivac Borussije karijeru nastaviti negdje drugdje, a navijači se nadaju da to "drugdje" neće biti Bayern. Ipak su tamo otišli Gotze i Lewandowski pa bi odlazak Reusa bio stvarno težak udarac.

>> Mandžukić dobiva partnera u napadu: Reus blizu dolaska u Atletico

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije