ZABRANJENO MU U LOŽU

Brbić: Neka Zdravko Mamić ide na jug s navijačima Dinama

Zdravko Mamić
Foto: Sanjin Strukić/PIXSELL
1/6
15.03.2016.
u 18:29

– Zdravko Mamić može ići na tribine, to mu je dopušteno i nitko mu ne smeta. Može na zapad ili istok. Ili najbolje na jug, gdje su navijači Dinama. A što se mene tiče može i na sjever – poručio je predsjednik Hajduka Marin Brbić.

Dinamov trener Zoran Mamić najavio je da će u Split na utakmicu s Hajdukom stići i klupski savjetnik Zdravko Mamić. Bit će zanimljivo pratiti gdje će se pozicionirati

Naime, još uvijek je na snazi Hajdukova odluka o zabrani ulaska Zdravku Mamiću u poljudske lože i službene prostore. 

– Zdravko Mamić može ići na tribine, to mu je dopušteno i nitko mu ne smeta. Može na zapad ili istok. Ili najbolje na jug, gdje su navijači Dinama. A što se mene tiče, može i na sjever – poručio je predsjednik Hajduka Marin Brbić.

>> Brbić: Nema kraja bezobrazluku i bahatosti braće Mamić

Komentara 54

Avatar peet
peet
18:47 15.03.2016.

Doci ces i ti cobane u ZG. Jesi smece od covjeka.fujjjjjj

DU
Deleted user
18:47 15.03.2016.

Uzas na sto su spali ovi jadnici iz Splita ,cini mi se da je to Milanovićeva škola

Avatar Peterančan
Peterančan
18:50 15.03.2016.

Ovo brbetalo je inteligentan ko milanović i ostoja skupa.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije