Suspenzija

Messi: Jedva čekamo da Suarez zaigra, s njim ćemo bit jači

Luka Modrić i Lionel Messi
Foto: UESyndication/PIXSELL
27.09.2014.
u 10:28

- Moramo osvajati trofeje. Naši ciljevi su uvijek isti: osvajati naslove i igrati dobar nogomet. Prošle godine smo pali kad nismo trebali

Luis Suarez tek će krajem listopada moći zaigrati za Barcelonu. Urugvajac je još uvijek pod suspenzijom, a prvi put u službenoj utakmici za Barcu moći će zaigrati u El Clasicu. Zasad marljivo trenira, prije nekoliko dana zaigrao je za B momčad, a pohvalio ga je suigrač Lionel Messi.

- Drago mi je da je došao u Barcelonu, on će biti veliko pojačanje za nas. Jedva čekamo da zaigra jer ćemo s njim biti još jači. S njim u sastavu imat ćemo puno više taktičkih opcija, rekao je Messi pa se osvrnuo na ciljeve u novoj sezoni.

- Moramo osvajati trofeje. Naši ciljevi su uvijek isti: osvajati naslove i igrati dobar nogomet. Prošle godine smo pali kad nismo trebali. Spremamo li ove godine osvetu? Za nas to nije osveta, za nas je dužnost doći do finala Lige prvaka. Pokušat ćemo ove godine osvojiti to natjecanje, zaključio je ponajbolji nogometaš svijeta.

>>Halilović asistirao Suarezu za prvi pogodak u dresu Barcelone

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije