nezaustavljiv

Može li Mourinho sam sebe nahvaliti više od ovoga? Teško! Evo nove epizode samopromocije...

Jose Mourinho
Foto: Press Association/PIXSELL
15.03.2015.
u 13:29

Moja je sreća kad se usporedim s ostalim trenerima i vidim da se svega nekolicina mogu mjeriti sa mnom po uspjesima - rekao je Portugalac.

Joseu Mourinhou teško se može osporiti da je vrhunski trener. O tome svjedoče uspjesi koje je postigao, no on uvijek iznenadi količinom samohvale koju iznosi u javnost. Čak i onda kada bi mogao biti malo samokritičan. Kao, recimo, ovih dana jer ipak ga je PSG izbacio iz Lige prvaka. No, to jednostavno nije njegov stil.

U novoj epizodi samopromocije izjavio je kako se u Engleskoj niti jedan trener ne može mjeriti s njim i da od zveckanja brojnih medalja ne čuje kritike nakon postraja u Ligi prvaka.

- Pogrešno je pretpostavljati da ću ostati neispunjen ukoliko ne osvojim Ligu prvaka s Chelseajem. Ljudi su previše opterećeni mnome. Jer ne znaju što je sreća. Moja je sreća kad se usporedim s ostalim trenerima i vidim da se svega nekolicina mogu mjeriti sa mnom po uspjesima - rekao je Portugalac i dodao:

- Tko je u Premier ligi europski prvak? Ja i Van Gaal. Koliko je trenera bilo engleski prvak više od dva puta? Samo Wenger i ja. Koliko ih je osvojilo sva natjecanja u Engleskoj? Idite u Europu, koliko ih je osvojilo sedam ligaških naslova? Koliko ih je osvojilo Ligu prvaka dvaput? Ancelotti ima tri naslova, Van Gaal i Guardiola po dva.

Potom je naglasio kako njega sve to ne opterećuje.

- Ono što me čini posebnim je da sam iznad toga. Mislite li da mi je stalo o sra... koje čitam? Nije! - zaključio je Special One.

>>Jose Mourinho u ovom mladiću vidi budućnost i ne želi ga slati na posudbu

Komentara 4

SA
samoborka
23:54 15.03.2015.

Meni je Mou bas super. Pogotovo u nekom zgodnom odijelu. Bas me briga kaj trkelja.

AL
Alex006
10:32 16.03.2015.

Koji kralj!! :)

PR
propalismoFranjoskroz
17:48 15.03.2015.

Jadan pati od kompleksa zato sto nije nikada bio igrac, i sada pokusava biti veca zvijezda od igraca. Nejde to, trener je samo mali kotacic kojeg se rijetki sjete, nogometasi se pamte

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije