Što mu je bilo?

Olympiacos izbacio drugoligaša zahvaljujući nevjerojatnom autogolu

autogol
Foto: Screenshot
1/2
24.09.2014.
u 10:01

Sve do 74. minute nije bilo pogodaka, obje momčadi su se odlično branile, a onda je 19-godišnji branič Panachaikija stvari uzeo u svoje ruke

Olympiacos je jučer uspio izboriti treće kolo grčkog kupa pobjedom nad drugoligašem Panachaikijem. Utakmica je završila 1:0, a ključni trenutak bio je autogol Giannisa Kargasa.

Sve do 74. minute nije bilo pogodaka, obje momčadi su se odlično branile, a onda je 19-godišnji branič Panachaikija stvari uzeo u svoje ruke. Olympiacos je bio u napadu, ali ništa posebno ne bi se dogodilo jer je lopta već bila izgubljena, ali je onda Kargas, umjesto da ju izbaci, loptu zakucao u vlastitu mrežu. Na njegovu žalost, bio je to trenutak odluke.

>>Što to radiš majstore!? Vratar obranio udarac i sam krenuo u napad...

Komentara 1

Avatar onaj koji uskoro dolazi
onaj koji uskoro dolazi
10:31 24.09.2014.

to se inas kaze namjestena utakmica....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije