ZDRAVKO MAMIĆ:

Ovakav Hajduk karcinom je za Dinamo, Rijeku i cijeli hrvatski nogomet

Zdravko Mamić
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
13.07.2014.
u 14:27

- Ne možete zamisliti koliko sam nesretan zbog stanja u Hajduku - rekao je Mamić.

Izvršni predsjednik Dinama Zdravko Mamić nije mogao dugo izbivati van medija jer na sceni se pojavio netko drugi, sjajna Rijeka koja je bogatom Dinamu otela i drugi trofej. No njima prvi čovjek hrvatskog nogometa sipa hvalospjeve, a istup je iskoristio za napad na Hajduk.

- Za nas je dovođenje Franka Andrijaševića isključivo nogometni posao, ne postoji drugi razlog. Kod nas se još uvijek smatra nenormalnim dovesti u klub Srbina ili igrača Hajduka ili Rijeke - kazao je Mamić za Slobodnu Dalmaciju i potom se obrušio na Hajduk:

- Ne možete zamisliti koliko sam nesretan zbog stanja u Hajduku. Ovakav Hajduk, koji se ne bori za trofeje i nemoćan je u Europi, karcinom je za Dinamo, Rijeku, Split i cijeli hrvatski nogomet. Ne želim se miješati u posao niti docirati Hajduku, ali mislim da bi sadašnje vodstvo moralo nešto učiniti i vratiti klub na staze stare slave. Ili se mora povući.

Izjavio je i nešto poprilično paradoksalno, a to je da Dinamo trenutno nema momčad unatoč pojačanjima vrijednima 6,2 milijuna eura. Kao da ju je sastavljao netko bez njegova znanja...Zdravko Mamić: Volpiju i Miškoviću treba dići spomenik

>> Više pročitajte OVDJE.

>> Zdravko Mamić: Volpiju i Miškoviću treba dići spomenik

Ključne riječi

Komentara 31

MA
mamarti
19:29 13.07.2014.

vidi vidi šmrkatora ponovo se našišao

Avatar SINIŠA POLJAK
SINIŠA POLJAK
19:29 13.07.2014.

Ako je udruga "Naš Hajduk" karcinom, onda ste ti i Barišić ebola, sida, kuga, kolera i Q groznica hrvatskog nogometa.

LE
LeonardS
17:02 13.07.2014.

Ovo su izjave ne izvršnog djelatnika Dinama , već djelatnika HNS-a srami se Mamiću ti želiš dobro Hrvatskom nogometu, kako se ne izvređaš svako jutro pred ogledalom pa da možeš mirni izšetati iz kuće

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije