Izgubio živce

Trenutak kada je zvijezda Bayerna fizički nasrnula na Modrića

Luka Modrić
Foto: Screenshot
1/2
12.04.2017.
u 23:24

Bila je to dobra utakmica koja je ponudila puno zanimljivosti, bilo je odličnih poteza, dobrih prilika, sjajnih reakcija vratara, golova, ali i - nervoze.

U prvoj četvrtfinalnoj utakmici Lige prvaka Real je slavio protiv Bayerna u Münchenu s 2:1 i napravio dobar posao u Njemačkoj. Iako su Bavarci na odmoru vodili golom Vidala, s dva gola Cristiana Ronalda gosti su u nastavku susreta potpuno preokrenuli.

Bila je to dobra utakmica koja je ponudila puno zanimljivosti, bilo je odličnih poteza, dobrih prilika, sjajnih reakcija vratara, golova, ali i - nervoze. jedan od onih nervoznijih bio je Javi Martinez koji je u samo četiri minute uspio dobiti dva žuta kartona i tako iznevjerio svoju momčad koja nakon toga više nije parirala gostima.

A živce je izgubio i strijelac Arturo Vidal, kojeg je smetao promašeni jedanaesterac. Pred kraj susreta napravio je malo žešći prekršaj na Jamesu, zbog čega mu je prigovorio Luka Modrić, a onda ga je Čileanac odgurnuo. Srećom, u blizini je bio sudac pa se njihovo naguravanje nije pretvorilo u ništa ozbiljnije.

>>Kakva pohvala za Marija Mandžukića: 'Takvo nešto ne viđa se često!'

Komentara 11

BU
Bubalamala
08:59 13.04.2017.

Nakon Pirla nema većeg stratega nogometne igre.Svi ti dribleri igraju više za sebe nego za ekipu, dok Modrić uz sve tehničke finese vodi igru, razigrava naj veće nogometne zvijezde, ne vidim boljeg na tom mjestu, možda naš Mateo Kovačić, koji je puno toga naučio baš od Luke.

HR
hrastmedunac
07:28 13.04.2017.

Malo više poštovanja prema hrvatskom čarobnjaku ne bi škodilo.

MO
matK.O.
00:07 13.04.2017.

o majko mila pa šte je ovo malo ga odgurnuo...trebate doć na jednu selsku tekmu pa da vidite šta zapravo znaći fizički nasrnut...u napadu imamo jednog od 192 i 114 kila,statistika mu nije neka ,ali ako se treba potuć onda on nastupa,a sucu nebi palo na pamet dosudit onakav penal,jer bi trčao po okolnom kukuruzu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije