PAŠALIĆEV OPROŠTAJ U SUZAMA

Strahonja na 10 minuta prekinuo utakmicu Hajduka i Osijeka!

Hajduk - Osijek
Foto: Tino Jurić/Pixsell
1/6
11.05.2014.
u 22:01

Utakmica je u 56. minuti bila prekinuta na petnaestak minuta, na repertoaru navijača sa sjevera bili su standardne erotizirina poskočice o Zdravku Mamiću i Davoru Šukeru.

Igrala se 104. minuta dvoboja u kojem je Hajduk s 4:2 (1:0) svladao Osijek, a jedan 19-godišnji dečko plakao je na travnjaku. Mario Pašalić ide u Chelsea, odigrao je svoju posljednju utakmicu za Hajduk u Poljudu i kada ga je zamijenio Hairlahović stadion je bio na nogama.

Sa sjevera je odjekivalo "dok svira radio, Pašalić Mariooooo, nananana", ostali su pljeskali. Spustio je glavu, dresom obrisao suze i naklonio se Poljudu.

- Bilo je puno emocija u tom trenutku. Nije mi bilo lako - govorio je Pašalić nakon utakmice.

Igrao je odlično, kao i tijekom cijele sezone, bio u prigodama, ali nije uspio zabiti Osijeku.

- Šteta, Osijek je jedina momčad kojoj nisam postigao pogodak - kazao je Pašalić.

To je bio divan trenutak, a najljepši događaj je pogodak Sušića. Pogodio je u rašlje, radovao se, odaslao poruku svima onima koji predbacuju stricu Safetu što ga je pozvao u reprezentaciju BiH za Svjetsko prvenstvo. Da, i Milović je zabio dva pogotka, prvi put se upisao u strijelce u prvenstvu u Hajdukovom dresu. U strijelce se upisao i Kouassi, prvi mu je to gol u proljetnom dijelu sezone. Hajduk je prekinuo niz od četiri utakmice bez pobjede. A Osijek? Nije momčad Tomislava Rukavine ni mogla računati da će bodove spasa tražiti u Poljudu.

- Prije sedam, osam kola bili smo posljednji, a sada ipak sami odlučujemo o svojoj sudbini - govorio je Rukavina o posljednjem kolu i gostovanju Hrvatskog dragovoljca.

Riješio je i dvojbu zbog čega u momčadi nije bilo Mateja Jonjića. Iz Hajduka tvrde da nisu uvjetovali da njihov posuđeni igrač ne može igrati.

- Početkom tjedna predsjednik i direktor Osijeka nazvali su Hajduk i razgovarali s Vučevićem i bilo im je izričito rečeno da Jonjić ne može igrati. Kasnije sam pročitao izjavu da oni nemaju ništa protiv da Jonjić igra i kako ih nitko iz Osijeka nije nazvao. Jonjić je dao puno za Osijek, zadužio nas je i nismo ga htjeli dovesti u nepriličnu situaciju - pojasnio je Rukavina.

Niste valjda promislili da nije bilo one priče "HNS pederi, nogomet ste s.....". Utakmica je u 56. minuti bila prekinuta na petnaestak minuta, na repertoaru navijača sa sjevera bili su standardne erotizirina poskočice o Zdravku Mamiću i Davoru Šukeru. Ali, glavni junak bio je Hajdukov službeni spiker. Na prve povike snažnim glasom i do maksimuma pojačanim tonom, negdje u 20. minuti nabrojao je pričuvne igrače, tako da se povici sa sjevera nisu čuli. Desetak minuta kasnije, slučajno baš u vrijeme uzvika pozivao je vozača Citroena koji je izgubio ključeve, a treći put je reagirao nabrajajući Hajdukove sponzore. Na kraju je navijačima, u vrijeme prekida, morao objašnjavati da se utakmica može prekinuti i da Hajduk može izgubiti 3:0, a to ne bilo u redu prema klubovima koji se bore za ostanak među kojima je i, kako reče službeni spiker, dalmatinski klub.

>> Hari Vukas: Protiv Osijeka smo se baš napromašivali

Komentara 14

US
ustascia
21:05 11.05.2014.

Skandal jedan manje ili više i onako ligu više ne prati niko, skupi se par tisuća u Splitu i to je sve.-

Avatar joe1
joe1
22:03 11.05.2014.

s obzirom na učestalost prekida utakmica zbog tzv. vulgarnog vrijeđanja hns-a i izvjesnog mamića,predlažem da hns izglasa zakon o zabrani dolaska gledatelja na stadione zbog normalnog odigravanja utakmica.

BA
baniček
20:31 11.05.2014.

i mene su ismijavali i vrijeđali kad sam bio manji zbog mucanja i klempavih ušiju, pa nije nitko prekidao ni nastavu niti je intervenirala policija.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije