Hrvati briljiraju

Rakitić je mastermind, a Halilović – u MasterChefu

FC Barcelona's newly signed soccer player Ivan Rakitic from Croatia enters the stadium wearing his new jersey during his presentation at Camp Nou stadium, in Barcelona July 1, 2014. REUTERS/Albert Gea (SPAIN - Tags: SPORT SOCCER)
Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
11.08.2014.
u 09:15

Alen Halilović (17) kao da je u nogometnom 'Big Brotheru' ili 'MasterChefu', od 13 je ostao među šest preostalih iz B momčadi

Mastermind Barcelonine igre, takvi epiteti stižu za plavokosog Hrvata Ivana Rakitića koji je odigrao drugo poluvrijeme u prijateljskoj utakmici protiv finskog prvaka Helsinkija.

– Ulaskom Rakitića, Barcelona je dobila na protoku igre i kad su svi već izgledali umorno, on je to promijenio – rekao je španjolski komentator tijekom prijenosa utakmice.

Bleacher Report piše kako se Ivan već sad nametnuo Luisu Enriqueu, a posebno im se dopalo kada je Raketa izveo slobodnjak nakon kojeg je Bartra pogodio za 5:0, ali i druga asistencija Sandru Ramirezu za konačnih 6:0 te pišu "Rakitićevo oko za ključna dodavanja, kao i ono što pruža u defenzivnom smislu, čine ga vrijednom imovinom Barcelone.

U prvom dijelu su pogađali Munir (5. i 17. minuta), Sergi Roberto (9.) te Pique (24.). A u 61. minuti ušao je Alen Halilović, koji kao da je u svojevrsnom nogometnom "Big Brotheru" ili "MasterChefu" – Barceloninom reality showu na ispadanje. I ide mu sjajno. Ušao je u Barcinu momčad u prvoj utakmici protiv Nice kao jedan od 13 igrača iz Barcelone B, zatim se dio prvotimaca vratio s odmora, no on je ostao među osam iz B momčadi protiv Napolija, a sada je "preživio" i kada su u klub stigli Neymar i Messi te ostao među šest iz B momčadi... Ne da se "van". 

>>Rakitić: Messiju se divim na treninzima, a Alen je sve oduševio

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije