oproštaj od seville

Rakitić stigao u Barcu: Slijedi liječnički pa potpis ugovora

rakitić
Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
1/3
30.06.2014.
u 19:00

"Pred njim su jako naporni dani. Sutra prvo ima liječnički pregled, zatim potpis ugovora pa predstavljanje u novom dresu. Na kraju će se predstaviti i na konferenciji za novinare"

Nakon što se jutros oprostio od Seville, Ivan Rakitić u poslijepodnevnim satima stigao je u Barcelonu gdje ga je dočekalo mnogo novinara. Zatim je ispred Nou Campa upriličeno fotografiranje.

"Pred njim su jako naporni dani. Sutra prvo ima liječnički pregled, zatim potpis ugovora pa predstavljanje u novom dresu. Na kraju će se predstaviti i na konferenciji za novinare", stoji na Barceloninoj stranici.

Rakitić će potpisati petogodišnji ugovor, a Sevilla će dobiti 20 milijuna eura.

- Ovo nije zbogom, ovo je doviđenja. Bila mi je velika čast igrati ovdje i biti prvi stranac nakon Maradone koje je ponio kapetansku traku. Kad god se vratim ovdje, na ovom stadionu osjećat ću se kao pripadnik Seville, rekao je Raketa jutros opraštajući se od andaluzijskog kluba.

Predsjednik kluba Jose Castro se nadovezao na Ivana.

- Rakitić je do prije nekoliko dana bio naš kapetan i vođa kluba. Trebalo mu je 149 utakmica da postane legenda kluba, a sad mu želimo svu sreću u nastavku karijere.

>>Kovač: Rakitić je najbolje rješenje, ja sam izbornik i ja odlučujem!

Komentara 4

PK
PKE
20:06 30.06.2014.

Bravo, majstore!

Avatar Istina je voda duboka
Istina je voda duboka
02:37 01.07.2014.

Napokon će doći do izražaja av njegov njeogv talent. Možda ne odmah od početka, ali jako brzo hoće... Isto kao što je i Luka u Realu. Već vidim njegove lopte Messiju... I neće biti Nike Kovača da ubija njegovu igru.

Avatar Gospodin Maminjo
Gospodin Maminjo
22:43 30.06.2014.

Prvi stranac nakon maradone da je nosio kap. vrpcu.. Respect!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije