Atletico je favorit

Real odustao od Rakitića jer Perez smatra da nije igrač za prvih 11

Ivan Rakitić
Reuters/ PIXSELL
29.05.2014.
u 16:42

Rakitić je bio u sjajnoj formi ove sezone, zabio je 15 golova i imao 18 asistencija, a predvodio je svoju momčad do osvajanja Europske lige

Ivan Rakitić već je prije nekoliko mjeseci imao sve dogovoreno s Atletico Madridom, španjolski mediji pisali su da je potpisao i predugovor, a onda se u priču uključio madridski Real.

Tada je hrvatski nogometaš bio u ozbiljnoj dilemi i navodno je prekinuo sve pregovore s Atleticom, ali španjolska Marca danas donosi nastavak te priče. Naime, prema njihovu pisanju, Real je definitivno odustao od dovođenja Rakitića, i to iz dva razloga.

Prvi razlog jest taj da je Real neposredno prije finala Lige prvaka shvatio da Rakitić i dalje ozbiljno razmišlja o tome da ode u Atletico, a drugi razlog je to što predsjednik europskog prvaka Florentino Perez smatra kako Real ima dovoljno kvalitetnih veznjaka te da ne želi puno platiti igrača koji nema mjesto u početnom sastavu. Stoga je odustao od cijele priče, a Marca navodi da je sad Atletico ponovno započeo pregovore. Ipak, treba u obzir uzeti i opciju da Ivan ostane u Sevilli koja mu želi ponuditi novi ugovor.

Inače, Rakitić je bio u sjajnoj formi ove sezone, zabio je 15 golova i imao 18 asistencija, a predvodio je svoju momčad do osvajanja Europske lige.

>>Rakitiću, bolje ćeš proći odeš li u Barcu, a ne k Luki u Madrid

Komentara 2

Avatar Vrijeme
Vrijeme
16:51 29.05.2014.

Mos misliti? A za Ilaramendia iskasljo 35-40 milijuna a nikad nece biti igrac kao Ivan. Idemo Ivane u Chelsea FC zajedno sa Mandzom.

DU
Deleted user
18:52 29.05.2014.

Pa kad Perez procijeni da nije igrac za prvih 11 onda tek znas da je igracina. Perezove procjene su na razini Cire Blazevica.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije