Real ga prodaje, ali...

Senzacija na pomolu: Barca nudi 60 milijuna eura za Di Mariju!?

'20.10..2012, Santiago Bernab?u, Madrid, ESP, LA LIGA 2012, ESP,  Real Madrid vs Celta de Vigo im Bild  Real Madrid\'s Angel Di Maria during La Liga Match. October 20, 2012. Foto © nph / Alvaro Hernan
'nph / AlterphotosNordPhoto/PIXSELL'
22.08.2014.
u 12:25

Najljući rival želio bi im preuzeti argentinskog igrača, piše katalonski Sport, a za njega je spreman izdvojit 60 milijuna eura

- Vidjet ćemo što će biti s Di Marijom do kraja prijelaznog roka. On je sam tražio transfer i odbio novi ugovor, a ako ne nađe nešto za sebe, ostat će ovdje i sve će biti najnormalnije, izjavio je jučer trener Reala Carlo Ancelotti i odmah zainteresirao mnoge klubove.

No, prvi klub koji je poslao upit jest - Barcelona. Najljući rival želio bi im preuzeti argentinskog igrača, piše katalonski Sport, a za njega je spreman izdvojit 60 milijuna eura. Ova vijest zvuči senzacionalno, ali kad je novac u pitanju, uvijek je sve moguće.

Uz to, valja istaknuti i da je  Barcelona u stisci s vremenom te da u ovom prijalaznom roku mora dovesti što više igrača jer zbog Fifine kazne u sljedeća dva prijelazna roka neće smjeti dovoditi pojačanja.

>>Fifa odbila žalbu, Barcelona ne smije kupovati igrače u 2015.!

Komentara 2

DI
didery
14:13 22.08.2014.

to je samo provokacija vi novinari ništa ne razumijete

Avatar Vrijeme
Vrijeme
15:26 22.08.2014.

Nema sanse, prije ce i za pola cijene u Man United.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije