Pojačanje u napadu

Senzacionalan transfer! Dinamo doveo napadača Man. Uniteda

Angelo Henriquez
Foto: PA/Pixsell
1/2
11.08.2014.
u 17:20

– Vjerujemo da je riječ o pravom pojačanju i napadaču koji će dodatno podići kvalitetu u toj fazi igre. Sretni smo što smo uspjeli dogovoriti njegov dolazak u Dinamo i to je velika stvar za nas

Nakon ispadanja od Aalborga, u Dinamu su se bacili na traženje novih igrača. I za oko im je zapeo Angelo Henriquez, 20-godišnji napadač Manchester Uniteda, kojeg su uspjeli dovesti. Na službenoj stranici zagrebačkog kluba taj transfer opisuju kao senzacionalan.

– Sretan sam zbog dolaska u Dinamo s kojim želim napraviti dobre stvari. Imam mnogo motiva i želim se dokazati, a vjerujem da je Dinamo odličan klub za to. Pred klubom su uskoro važne utakmice u Europi i želim pomoći kako bismo ušli u skupine Europske lige, a zatim tamo napravili pravi rezultat, rekao je Henriquez.

Foto: GNK Dinamo

Čileanac je odličnim igrama za Universidad de Čile na sebe privukao pozornost ''crvenih vragova'' koji su ga platili 5 milijuna eura. Kratko je bio na posudbi u Wiganu, s kojim je osvojio FA kup, a prošle sezone igrao je u Zaragozi.

– Vjerujemo da je riječ o pravom pojačanju i napadaču koji će dodatno podići kvalitetu u toj fazi igre. Sretni smo što smo uspjeli dogovoriti njegov dolazak u Dinamo i to je velika stvar za nas, ali i naš nogomet. Takvim transferima diže se rejting našem klubu, cijeloj ligi te općenito hrvatskom nogometu – rekao je sportski direktor i trener Modrih Zoran Mamić.

Henriquez je došao na posudbu, a Dinamo ima pravo otkupa ugovora. Dodajmo da ima tri nastupa za A reprezentaciju Čilea, a zabio je dva pogotka.

>>Vukojević se vratio 
u Dinamo: Hvala Surkisu i Zdravku Mamiću

>>Za Dinamo potpisao kapetan mlade Barcelone i španjolski reprezentativac!

>>Joe Šimunić na klupi, platio je ceh jako lošoj igri protiv Aalborga

>>Zoki neumoljiv, oružar Cvrk udaljen, zbog toga mu pozlilo pa završio na Rebru

Komentara 60

DI
dinamojavolim
18:08 11.08.2014.

man utd dinamova filijala

GI
gismund
21:16 11.08.2014.

e da je Dinamo doveo sve ove igrače pred 2 mjeseca i uigrao momčad, aalborg bi bio pregažen kao plitak potok i bez problema bi prošli ciprane na put do lige prvaka....a ovako je pitanje hoće li se uspjeti posložiti momčad i proći petrolulu koji nije neka super jaka ekipa, ali imaju momčad koja igra duže vrijeme skupa, a upravo to je ključni problem ovog novog dinama koji je doveo brdo kvalitetnih igrača, ali uopće nisu uigrani!

Avatar mlijeko
mlijeko
17:41 11.08.2014.

Na snimci se vidi da zna dati gol i lijevom i desnom nogom, ali Soudani i Fernandez su za dvije klase iznad njega. Tip igra krilo i nije klasična špica. Očito se sprema prodaja Soudanija...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije