dobit će nasljednika

Sepp Blatter objasnio razloge iznenadne ostavke

Sepp Blatter
Reuters/PIXSELL
07.06.2015.
u 14:09

Na skorašnjem izvanrednom kongresu predstavit će se nove reforme i bit će izabran novi predsjednik, tvrdi Švicarac.

- Želio sam smanjiti pritisak koji se stvorio na krovnu svjetsku organizaciju. Jedino što me zanima je kako zaštititi Fifu kao instituciju i nogomet općenito. Na skorašnjem izvanrednom kongresu predstavit će se nove reforme i bit će izabran novi predsjednik, moj nasljednik - kazao je Sepp Blatter (79) za njemački Bild objasnivši razloge iznenadne ostavke na mjesto predsjednika Fife.

Švicarac je podnio ostvaku nakon što je dobio novi mandat i otad se nije pojavljivao u medijima.

Njegovom petom izboru za predsjednika prethodila su uhićenja nekih visokih dužnosnika Fife zbog korupcije. Nakon što je podnio ostavku, BBC je objavio kako je Blatter pod istragom američkih vlasti.

>>BBC tvrdi: Blatter je pod istragom u SAD-u

Komentara 3

DH
dalibor.hren
17:36 07.06.2015.

Došla voda do grla! Tko bi rekao za staru poštenjačinu!?

MU
Mukowsky
18:46 07.06.2015.

Irina lose pusi!

KI
killthesnake
20:16 07.06.2015.

dao ostavku jer se nagodio sa amerima , tko zeli u zatvoru u tim godinama.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije