NEZAUSTAVLJIV

Sjajni Perišić zabio dva gola! Pogledajte kako je srušio Cagliari

Ivan Perišić
Foto: Reuters/PIXSELL
05.03.2017.
u 16:25

Perišić je sada na devet golova u Serie A ove sezone. Osim toga, skupio je i šest asistencija.

Ivan Perišić zabio je dva gola za Inter na gostovanju kod Cagliarija (5:1) u 27. kolu Serie A.

Hrvatski oefenzivac sjajno je reagirao u 34. minuti iz ne baš jednostavne situacije nakon dodavanja Enera Banege. Poluvisoku loptu primio je desnom nogom, a onda lijevoj matirao vratara.

Nakon toga je u 47. minuti s deset metara s lijeve strane lijepo pogodio suprotni kut.

Perišić je sada na devet golova u Serie A ove sezone. Osim toga, skupio je i šest asistencija.

Juventus je odigrao samo 1:1 na gostovanju kod Udinesea. Mario Mandžukić igrao je čitavu utakmicu, dok je Marko Pjaca ušao u 70. minuti. Stipe Perica je za Udinese igrao do 85. minute, a Andrija Balić ostao je na klupi za pričuve.

Fiorentina je odigrala 0:0 kod Atalante, a Nikola Kalinić i Milan Badelj pružili su solidne partije za viole. Kalinić je u 11. minuti imao najbolju priliku, tukao je glavom, ali je za malo bio neprecizan. Badelj je dva puta uposlio suigrače.

Palermo, za kojeg brani Josip Posavec, vodio je protiv Torina 1:0 sve do 74. minute, a onda je Andrea Belotti u razmaku od sedam minuta zabio tri gola (74, 76, 81) za pobjedu Torina 3:1. Belotti je sada vodeći strijelac talijanskog prvenstva sa 22 gola.

>> Sudac ga kaznio: Ivan Perišić dobio jedan od najneobičnijih žutih kartona

Rezultati by SofaScore

Komentara 1

DU
Deleted user
16:43 05.03.2017.

hrvatski mesi

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije