ENGLEZI POTVRDILI

Sve je gotovo, Slaven Bilić samo mora pristati i postaje trener West Hama!

Slaven Bilić
Foto: Pixsell
14.05.2015.
u 14:04

Zna se koliko nekadašnji izbornik hrvatske nogometne reprezentacije želi otići u Englesku i tamo se okušati kao trener, a zna se i koliko obožava West Ham.

Slaven Bilić sa svojim Bešiktašem žestoko se bori za naslov prvaka Turske, ali pozornost mu ometaju navodi engleskog Daily Stara, prema kojima je sve već riješeno i postaje trener voljenog mu West Hama – ako pristane na to!

Zna se koliko nekadašnji izbornik hrvatske nogometne reprezentacije želi otići u Englesku i tamo se okušati kao trener, a zna se i koliko obožava West Ham. Dakle, vjerojatno će napustiti Tursku i ispuniti si trenerski san.

Naravno, prije odlaska želi navijače Bešiktaša obradovati i vratiti im za sjajnu potporu kroz cijelo razdoblje koje je proveo u Istanbulu. A ima li što bolje od naslova prvaka, osvajanja titule ispred omraženih im rivala Fenerbahčea i Galatasaraya? Neće mu biti lako doći do toga, ostala su tri kola do kraja i Galatasaray ima tri boda prednosti.

Sigurno je i da aktualni trener West Hama Sam Allardyce nije sretan ovakvim informacijama engleskih medija, ali u klubu je od 2011. godine, a osim sjajne forme u prvoj polovici sezone zapravo nije napravio ništa osim ostao u ligi. A zna se da je cilj Europa.

>> Slaven Bilić postao još omiljeniji: Spustio se među navijače i poveo navijanje

Komentara 8

Avatar KizanRizan
KizanRizan
17:57 14.05.2015.

A kak da odu u Evropu pored Chelsea, Man. U., Man. City, Liverpool, Everton, Arsenal, Tottenham...?

TM
Tea@Matej
17:06 14.05.2015.

svaka cast bilicu. ako uistino ode kod "cekicara", mislim da bi bio pun pogodak. sad ima i dosta iskustava da se okusi u tako jakoj ligi i klubu sa tradicijom, gdje ce imati uz dobar budget za momcadi, i dosta vrijeme, da taj klub vrati medu one u engleskoj koji se boru za europu. zaista imptesantno i vrlo lijepa prica. sibenik-split-karlsruhe-liverpool-zagreb-moskva-istanbul-london... dobar primjer, na suprot stimca, da covjek dosta skromnog nogometnog znanja, moze itekako uspijeti, ako ima u glavi. to ne znaci da je stimac vanseriski igrac... zelim bilicu puno uspijeha.

DU
Deleted user
08:12 15.05.2015.

kakav klub takav i trener i novinar

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije