POLUFINALE KUPA

Povijesni uspjeh Splita! Svladali Hajduk i prošli u finale

Split - Hajduk
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL
1/12
22.04.2015.
u 18:20

Crveni su na svom Parku mladeži svladali Hajduk sa 1:0 nakon 1:1 iz prve utakmice.

Nogometaši Splita ostvarili su povijesni uspjeh – prošli su u finale Hrvatskog kupa. Crveni su na svom Parku mladeži svladali Hajduk sa 1:0 nakon 1:1 iz prve utakmice.

Ključni trenutak dogodio se u 42. minuti. Bagarić je bio u prodoru i pao je nakon duela s Jozinovićem i Milovićem nakon čega je Bebek pokazao na bijelu točku. Siguran je sa 11 metara bio Sokol Cikalleshi.

Hajduk je do kraja napadao, ali nije uspio stvoriti prvu priliku. Bijeli su najbliže pogotku bili u 35. minuti kada je Milevski pogodio vratnicu.

Hajduk će tako drugu sezonu zaredom ostati bez trofeja, no bijeli još mogu izboriti Europu. Split će u finalu će igrati protiv Dinama ili Rijeke.

>> Split svladao Hajduk i prošao u finale! Bijeli drugu godinu bez trofeja

Komentara 10

SP
stjepan.plecko
18:23 22.04.2015.

baj baj moji tovari

DA
davnor
18:33 22.04.2015.

Koji je sljedeći trener koliko vam govorim mičite Brbića g. Ramljak i druge nesposobne nije vam za ovo kriv gospodin Mamić .

Avatar matalan
matalan
19:41 22.04.2015.

opet Mamić kriv, ili jugo..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije