LOVREN NIJE IGRAO

United s dva gola Martiala svladao Southampton, Halilović ponovo oduševio

Martial
Foto: Reuters
1/3
20.09.2015.
u 19:22

Nakon poraza od najvećeg rivala Manchester Uniteda, redsi su u 7. kolu na Anfieldu odigrali samo 1:1 s Norwich Cityjem. Dejan Lovren nije igrao.

Manchester United nakon poraza u Ligi prvaka vratio se pobjedama i nastavlja s dobrom formom u Premier ligi. Nakon što su pobijedili Liverpool u derbiju, crveni vragovi slavili su protiv Southamptona 3:2, a junak utakmice bio je Anthony Martial, piše Goal.

Graziano Pellè dokazuje iz mjeseca u mjesec o kakvom je "kalibru" riječ, pa je tako u 13. minuti razveselio svoje navijače sjajnom reakcijom iz šesnaesterca kada je zakucao uz lijevu vratnicu. Samo minutu kasnije isti je nogometaš pogodio - desnu vratnicu!

United je bez prave igre uz dosta sreće došao do izjednačenja u 35. minuti kada je Anthony Martial iskoristio poigravanje zadnje linije Southamptona.

Sve što su strpljivo gradili sveci upropastila je još jedna pogreška domaće zadnje linije. Nju je sjajno iskoristio Martial u 55. minuti i lako je u situaciji "jedan na jedan" zabio svoj treći gol u dvije utakmice.

Mata je u 67. minuti presudio Southamptonu jer je još jedan odbijanac pretvorio u gol. Koncentracija zadnje linije svetaca danas nije na visokom nivou.

Nešto nade donio je Graziano Pellè kada je u 86. minuti fantastično skočio u šesnaestercu te je glavom zakucao u gornji desni kut. Do kraja utakmice sveci su stisnuli, "izbombardirali De Geu", ali nije išlo...

Nogometaši Liverpoola nastavili su s lošom formom u Premier ligi remiziravši s Norwichem 1:1 u 7. kolu. Već četiri utakmice ne znaju za pobjedu

Liverpoolova noćna mora u Premier ligi se nastavlja pa tako ni četvrtu utakmicu zaredom ne zna za pobjedu. Nakon poraza od najvećeg rivala Manchester Uniteda, redsi su u 7. kolu na Anfieldu odigrali samo 1:1 s Norwich Cityjem. Dejan Lovren nije igrao.

Halilović asistent

Alen Halilović odigrao je odličnu utakmicu u 4. kolu španjolske lige, a njegov je Sporting sa 3:2 slavio kod Deportiva La Corune.

Halilović je sudjelovao u dva gola. U osmoj minuti je sjajnom petom dao za Loru nakon čega je pao pogodak. U 34. minuti dobro je poslužio Menendeza koji je zabio svoj drugi pogodak na utakmici. Halilović je igrao do 67. minute.

Subašić primio dva gola

Monaco je u šestom kolu francuskog prvenstva na svom terenu poražen od Lorientea. Danijel Subašić branio je čitavu utakmicu, dok Mario Pašalić nije konkurirao.

>> Statistiku utakmice Manchesster Uniteda i Southamptona pogledajte ovdje

>> Mandžo se nije upisao u strijelce u pobjedi Juventusa, Totti zabio 300. gol

Komentara 3

BL
Blender
20:14 20.09.2015.

Bravo mali!!! Tako se igra nogomet, ideja je vazna!!! Upornost najvaznija!!!

TO
tomba92
20:27 20.09.2015.

ovaj trener Liverpoola mora dobiti otkaz ako misle spasiti sezonu, jer ovako više ne ide

MT
mladen.turcic
20:46 20.09.2015.

gad ga gledam isti ja nekad

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije