Trener ga želi

Velikan zainteresiran za hrvatskog reprezentativca, prvi mu je na listi želja!

Šime Vrsaljko
Foto: Reuters/PIXSELL
1/5
01.03.2017.
u 20:57

Čelnici Intera pokazali su veliki interes i za kolumbijskog majstora Jamesa Rodrigueza koji je sve nezadovoljniji u Real Madridu

Vodstvo talijanskog nogometnog velikana Intera započelo je slagati igračku križaljku za novu sezonu, a prema pisanju talijanskih medija jedan od igrača kojeg žele vidjeti u dresu 'Nerazzurra' je hrvatski reprezentativac Šime Vrsaljko.

Interov trener Stefano Pioli iznimno cijeni 25-godišnjeg hrvatskog braniča koji trenutačno nosi dres Atletico Madrida i njegov je prvi izbor na poziciji braniča. Ukoliko ne uspije angažirati Vrsaljka, Inter će krenuti po 20-godišnjeg igrača Bayer Leverkusena Benjamina Heinrichsa. Problem je što Heinrichsa želi i Manchester City.

Vrsaljko je u Atletico stigao u lipnju prošle godine nakon što je tri sezone proveo na Apeninima. Prvu u dresu Genoe, a iduće dvije u dresu Sassuola. Do sada je u dresu "Los Colchonerosa" upisao 15 nastupa i postigao jedan pogodak.

U Interu već igraju dva hrvatska reprezentativca, Ivan Perišić i Marcelo Brozović. Perišić je u Inter stigao 2015. iz Wolfsburga, a Brozović iste godine iz Dinama.

Čelnici Intera pokazali su veliki interes i za kolumbijskog majstora Jamesa Rodrigueza koji je sve nezadovoljniji u Real Madridu. Kolumbijac je stigao na Santiago Bernabeu 2014. iz Monaca za 80 milijuna eura, no Inter je spreman platiti oko 40 milijuna eura.

>>Hodžić otkrio kako su on i Ćorić na zanimljiv način odlučili tko će pucati jedanaesterac

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije