rijeci superkup

Kek: Mogli smo zabiti još pogodaka! Mamić: Ružno je reći, ali raspali smo se

Matjaž Kek
Foto: Davor Javorovic/PIXSELL
11.07.2014.
u 23:37

- Izjednačili smo sretno, nakon prekida. Želim reći da do pogotka nismo došli kroz igru. U drugi dio ušli smo odlučnije, ali smo se raspali kada smo primili pogodak. Ružno je to reći, ali je tako bilo - kazao je Zoran Mamić.

Nogometaši Rijeke osvojili su prvi Superkup, pobijedivši na Kantridi aktualnog državnog prvaka. Pobjeda Rijeke ostvarena je na prepoznatljiv način, opet je skupina skupih Dinamovih igrača na Kantridi doživjela poraz od bolje momčadi.

- Čestitam Rijeci na zasluženoj pobjedi, bilo su bolji. Loše smo ušli u utakmicu, bili smo nervozni, posebice u zadnjoj liniji. Znali smo kako će igrati Rijeka, ali nismo pronašli odgovor na njihovu igru, posebno na brza otvaranja. Svjesni smo trenutka u kojemu se nalazimo, nismo se pripremali za ovu utakmic u nego za sezonu pred nama - rekao je trener Dinama Zoran Mamić.

Miral Samardžić stigao je prije tri dana, nije odradio ni dva poštena treninga, prvi put odjenuo je  dres Rijeke i odmah osjetio radost strijelca u najvećem derbiju hrvatskog nogometa. U 39. minuti Dinamo je izjednačio nakon što je Machado ubacio slijeva na drugu vratnicu, gdje je Sigali u skoku odnio loptu glavom i zatresao mrežu - 1:1.

- Izjednačili smo sretno, nakon prekida. Želim reći da do pogotka nismo došli kroz igru. U drugi dio ušli smo odlučnije, ali smo se raspali kada smo primili pogodak. Ružno je to reći, ali je tako bilo - kazao je Mamić.

Njegov kolega na klupi Rijeke bio je mnogo zadovoljniji.

- Mislim da smo zasluženo pobijedili. Malo smo pali u drugom dijelu u veznom redu, osjetio se naporan rad, ali smo uspjeli izdržati. Mogli smo postići još neki pogodak. Dinamu želim da se plasira u Ligu prvaka, a nas već idući tjedna čekaju teške utakmice protiv Ferencvarosa – rekao je trener Rijeke Matjaž Kek.

>> Rijeka je osvojila Superkup nakon potpune dominacije protiv Dinama!

Komentara 7

DU
Deleted user
00:13 12.07.2014.

sto nije mamic mozda prvo trebao peci zanat na reprezentaciji pa onda preuzeti dinamo hihihi

B2
bokida 2
08:31 12.07.2014.

Dinamo bi mogao doro izgledati kada se igraci malo upoznaju , uigraju i oporave od ozljeda.Vidi se da pridosli igraci znaju sa loptom.Biti ce to jaka momcad koja bi mogla u Europi otici i korak dalje.

MA
matejdvdinamo
08:49 12.07.2014.

a sto se rijecani dizu spustit.ce vas dinamo kao s onih 4-0 u 15 minuta na maksimiru, ubrzo ce te zaostajat 15 bodova

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije