NOVI IGRAČ

'Zdravko Mamić me zvao i rekao – vraćaš se u Dinamo'

05.10.2014., Zagreb - Stadion Maksimir, Zagreb - MAXtv 1. HNL, 11. kolo, GNK Dinamo - HNK Lokomotiva. Photo: Sanjin Strukic/PIXSELL
19.02.2015.
u 12:00

Mamić je ozbiljno računao na Pavičića, i, dok je bio u lokosima na posudbi, 'podebljao' mu je ugovor, a sad ga i vratio u Dinamo

Taj Pavičić bit će pravi igrač, iako je u Lokomotivi, pojačali smo mu ugovor, rekao sam mu da ozbiljno računamo na njega – pričao nam je prije nekoliko dana Zdravko Mamić.

I u smiraj prijelaznog roka posegnuo je za telefonom i nazvao Domagoja.

– Da, Zdravko Mamić me nazvao i rekao da se vraćam u Dinamo, bio sam iznenađen jer sam očekivao da ću se vratiti tek na ljeto. Bio je to i mali šok, ali brzo sam se pribrao, nazvao svoje doma da im kažem što se događa – pričao je taj 21-godišnji vezni igrač, dijete Dinama u koji je došao sa 13 godina nakon što je počeo igrati u Jarunu, gdje i danas živi, pa u Zagrebu.

– Zahvalan sam Lokomotivi koja mi je puno toga dala, treneru Ivkoviću – dodao je Pavičić.

Ivković ga je već preporučio i izborniku Kovaču. A eto, baš je Niko Kovač jučer pohodio Maksimir. Pavičića je hvalio i Joško Jeličić zorno pokazujući kako igra i fazu obrane, za razliku od igrača Zagreba. Vezni je igrač koji je upravo taj dio igre jako popravio i mogao bi itekako dobro koristiti Zoranu Mamiću.

– Da, nedostajala mi je igra u oba smjera, sad sam to popravio, postao sam kompletniji.

Domagoju se otvorio put, Brozović je otišao, Antolić ima problema s leđima, sad je leđa "osjetio" i Ademi.

– Oporavit će se oni, velika je konkurencija, no ja vjerujem u sebe. Najveći konkurenti su mi Antolić, Machado i Ćorić, oni igraju na mojoj poziciji. Budem li igrao kao i u Lokomotivi, nema straha. Doduše, ondje je bilo možda lakše, ovdje se tek trebam izboriti. A prilagodit ću se lako, pa već sam upisao 12 utakmica za Dinamo.

Zanimljivo, iako je vezni igrač, ove sezone nije upisao niti jednu asistenciju, ali je zabio osam golova.

– Ma bilo je i šansi koje sam kreirao, ali dečki nisu zabili. Volio bih na kraju doći do 12 golova i barem pet-šest asistencija.

Iz nogometnog svijeta mladi hrvatski reprezentativac izdvojio je Ronaldinha kao omiljenog igrača te vezne igrače Modrića i Iniestu.

Prije samo nekoliko dana igrao je protiv Dinama za Lokomotivu.

– Nije bilo loše, opušteno. Da, želio sam zabiti, ali nije išlo – zaključio je Domagoj.

>> Mamića ide što i Canjugu: Vratite nam Dinamo!

Komentara 6

LI
Lik123
15:16 19.02.2015.

Kaj nam ne bu neko od dežurnih tzv. "dinamovaca" u Večernjakovoj redakciji prenio barem dio spektakularne atmosfere s jučerašnjeg futsala i onaj neviđeni broj ljudi na tribinama. Kaj je Delač još mamuran od tog spektakla?

MA
.....Marsijanac
15:59 19.02.2015.

Kult_Grada_Zagreba19.02.2015 u 13:45h Koliko bespotrebne glume i prenemaganja, a svi znamo da je povućen iz druge u prvu momčad. >>>>>> A posto u Rijeci igraju i 5 igraca koji su igrali u Hajduku i oni su vraceni iz druge u prvu momcad.

ŠU
šušnjar
15:33 19.02.2015.

Pavičić bolji od svih Portugalaca u vezi,jedino kaj mamiči imaju kasno paljenje. igra katastrofa mislim da bi trebalo povecati broj vracanja lopti Eduardu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije