ZORAN MAMIĆ:

U Split idemo po pobjedu, a Antu Ćorića ostavite na miru

Zoran Mamić
Igor Kralj/PIXSELL
29.10.2015.
u 13:49

'akon poraza u Rijeci se želimo vratiti pobjedama. Cilj je nastaviti igrati dobro kao i dosad, ali s drugačijim rezultatom.'

Modri nastavljaju "ubojiti" ritam utakmica i već danas (29. listopada) kreću prema Splitu gdje ih u petak (18:00) čeka gostovanje na Parku mladeži. Uoči polaska prema jugu Hrvatske trener Dinama Zoran Mamić rekao je svoja očekivanja od novog derbija.

- Nakon poraza u Rijeci se želimo vratiti pobjedama. Cilj je nastaviti igrati dobro kao i dosad, ali s drugačijim rezultatom – rekao je trener za GNK Dinamo pa nastavio o Splitu: - Kvalitetna momčad s dobrim trenerom i mogu biti vrlo opasni. Ipak, vjerujem da smo kvalitetniji i da ćemo to pokazati na terenu te riješiti utakmicu kako mi želimo.

- Mi apsolutno ničime nismo pokazali da njega i Pjacu želimo prodati. To nas uopće ne interesira i zato apeliram na sve da im daju mir i stabilnost koja je potrebna mladim igračima, a koju imaju u Dinamu - rekao je trener o Pjaci i Ćoriću uoči gostovanja modrih u Splitu.

Modri u susret ulaze sa za prvake neuobičajenog trećeg mjesta, no trenera to ne opterećuje: - Vjerujte mi da se ne opterećujem s time. Nije to pila naopako nego je velik broj utakmica do kraja, dva puta igramo s Rijekom i Hajdukom i siguran sam da smo brzo natrag gdje zaslužujemo biti – jasno je rekao trener i dodao: - Drugačije smo koncipirali pripreme, naglasak je bio na plasmanu u Ligu prvaka, ali svejedno mislim da smo izgubili previše bodova u prvenstvu. I to čak više našom nepažnjom, no ima još puno utakmica sve ćemo popraviti.

Osvrnuo se trener i na medijska nagađanja oko naših sjajnih mladih igrača Marka Pjace i Ante Ćorića:

- Marko je mlad igrač i normalno da oscilira. Ima objektivne probleme jer nije prošao pripreme, nije imao odmor, a odigrao je jako puno utakmica, no siguran sam da će brzo biti onaj stari i potvrditi što znamo o njemu. Što se tiče Ćorića, s jedne strane mi godi što se takvi klubovi interesiraju za naše igrače, ali isto tako moram reći da mi apsolutno ničime nismo pokazali da njega i Pjacu želimo prodati. To nas uopće ne interesira i zato apeliram na sve da im daju mir i stabilnost koja je potrebna mladim igračima, a koju imaju u Dinamu – kaže trener pa zaključuje:

- Prije dvije i pol godine sam stavio Ćorića u prvu momčad, ovo mu je druga europska sezona i jako dobro znamo što radimo. Apeliram sve da ga puste na miru s ponudama, ima tek 18 godina i treba se u miru razvijati jer ovo sve ostalo nije dobro za njega.

>> Utakmica s Dinamom je idealna prilika da nastavimo niz bez poraza

Komentara 8

ZO
zoom
13:56 29.10.2015.

ajmo dinamo do pobjede!

AS
assssssstttii
14:09 29.10.2015.

Čorića nitko ni ne dira, već mu se ovako pravi reklama. U pobjedu ne sumnjamo, da li smije i Zdravko na stadion u Splitu? Pa već dugo mu je zabranjeno, već je cajt da se ta lakrdija prekine. Uz dobro osiguranje kak je bilo u Rijeci bi i on napokon trebal bit pušten na stadion u Splitu. Sam da ne bude provociral...Ajmooo ...!!!

DU
Deleted user
17:02 29.10.2015.

Volim te Dinamo. Zoki sve kaže kako je.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije