ZORAN MAMIĆ:

Zasluženo smo pobijedili Osijek, ali sad se okrećemo Hajduku i Kupu

Zoran Mamić
Marko Prpic/PIXSELL
03.04.2016.
u 18:21

'Čestitke momčadi koja je nakon 20-ak uvodnih minuta odigrala jako dobru utakmicu. Bilo je teško vrijeme, dosta je brzo zatoplilo i trebalo nam je neko vrijeme da dođemo na "radnu temperaturu", a kada smo to uspjeli onda smo bili dobri.'

Trener Dinama Zoran Mamić bio je zadovoljan s igrom i pobjedom Modrih protiv Osijeka (3:0).

- Čestitke momčadi koja je nakon 20-ak uvodnih minuta odigrala jako dobru utakmicu. Bilo je teško vrijeme, dosta je brzo zatoplilo i trebalo nam je neko vrijeme da dođemo na "radnu temperaturu", a kada smo to uspjeli onda smo bili dobri. Pobjeda je apsolutno zaslužena i već se okrećemo prema Kupu, srijedi i – Hajduku – rekao je trener nakon utakmice pa posebno pohvalio jednog igrača.

- Puno igrača je danas bilo na visokom nivou, a moram reći da je meni Machado kao srednji vezni odigrao zaista odličnu utakmicu – kaže trener pa analiza početnih 20-ak minuta u kojima su gosti agresivnom igrom dobro parirali Modrima: - Mi, nažalost, gubitkom agresivnih igrača nemamo profil koji može odgovoriti na agresivnu igru protivnika. Pokušavamo zato situacije riješiti na drugu način i to je dobro funkcioniralo nakon početnih 20-ak minuta.

Među strijelce se danas upisao i Angelo Henriquez: - Sigurno će mu to pomoći jer napadači žive za golove; tu su najosjetljiviji. Naravno da je to dobro za njega i cijelu momčad. Njegova volja? Tu nema baš nikakvih problema; dapače. On se u treningu ponaša na top nivou, pristup i želja su mu sjajni te čak tu želju treba malo spustiti kako bi igrao jednostavnije i onda će doći i ono u čemu je najbolji – golovi – zaključio je trener.

>> Dinamo uvjerljiv, pobijedili su Osijek 3:0 za četiri boda prednosti pred Rijekom!

Komentara 9

ST
stimo
21:25 03.04.2016.

sad citam izvesce iz splita i sve stalo u jednu recenicu o nogometu a ostalo o preminulom huliganu nesvatljivo.

Avatar EU MOJCA
EU MOJCA
22:09 03.04.2016.

He,he ... najviše volim slušat izjavu evropskog maga Keka kad izgubi ili igra neriješeno... pravi diplomata

Avatar tgprisoje
tgprisoje
12:20 04.04.2016.

Nogomet se ne igra radi navijača nego radi jogurta i farbe

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije