Zbog "obiteljskih razloga"

Najslavniji teniski par u povijesti braća Bryan odustao od Rija

braća bryan
Foto: Pixsell
1/6
31.07.2016.
u 07:20

Braća Bryan su osvojili olimpijsko zlato u Londonu prije četiri godine, ali ga neće braniti u Riju

Najslavniji teniski par u povijesti braća Bob i Mike Bryan odustali su od nastupa na Olimpijskim igrama u Rio de Janeiru zbog "obiteljskih razloga". 

Braća Bryan su osvojili olimpijsko zlato u Londonu prije četiri godine, ali ga neće braniti u Riju.

Iako to nisu službeno priznali, vlasnici čak 16 grand-slam naslova odustaju od Igara zbog zika virusa, kao što su to ranije napravili Kanađanin Miloš Raonić, Rumunjka Simona Halep i Česi Tomaš Berdych i Karolina Pliskova.

Uz tenis, zika virus je uzrokovao odustajanje i među igračima golfa, pa tako u Riju neće biti prvi igrač svijeta Australac Jason Day, Amerikanci Jordan Spieth i Dustin Johnson, te Sjeverni Irac Rory McIlroy. 

Komentara 1

HH
helgin@hogar
07:51 31.07.2016.

koji supljo glavci!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije