NOVI OTKAZI U REPREZENTACIJI UOČI PUTA U NORVEŠKU

Otpao i Vedran Zrnić

Bol u nozi postala je neizdrživa - Vedran Zrnić
Foto: Duško Marušić
17.01.2008.
u 16:51

Nakon Mirze Džombe otpao je za europsko prvenstvo u Norveškoj i Vedran Zrnić. Prvi put od 2003. godine Lino Červar, izbornik Hrvatske, na raspolaganju na lijevom krilu neće imati ni Džombu ni Zrnića. Umjesto Zrnića hitno je povan Ivan Čupić, nekadašnje krilo Metkovića koji ove sezone sjajno igra u španjolskom klubu Posadi. Tako je novi par na lijevom krilu Horvat - Čupić.

 - I to se jednom moralo dogoditi. Ne kukamo jer vjerujem da su i Horvat i Čupić dovoljno dobri. Uostlaom, njih dvojica su se kroz igru u mlađim reprezentacijama dokazali - rekao je Ivica Udovičić, tehnički direktor reprezentacije.

Vedran Zrnić trebao je biti naše prvo lijevo krilo.

 - Tužan sam. Mislio sam da ću moći. Mislio sam da ću nakon terapije u Poreču biti spreman. No, bol je jednostavno bila prejaka. Nisam to više mogao trpjeti. Snimke su pokazale da se ozljeda još pogoršala. Mislim, mogao sam ja igrati. Mogu raditi sve i istrčati kontru i zabiti iz sedmerca, ali ne mogu skočiti s krila. Da sam otišao u Norveršku, mogao sam reskirati da mi pukne noga, a onda bi stanka bila puno dulja - istaknuo je Zrnić.

Ovako će imati mjesec dana za oporavak.

 - Već sam se čuo s trenerom u klubu i upoznao ga sa situacijom. Nadam se da neću trebati na novu operaciju. Ne bih to htio. Mirovanje će mi sigurno pomoći i vjerujem da ću biti s dečkima već u olimpijskim kvalifikacijama - zaključio je Zrnić.

Želite prijaviti greške?