31.07.2013. u 14:00

Linić je, eto izumio "bipolarni" potres - katastrofalnih razmjera za obične građane, a golicavih razmjera za velike igrače.

Seizmolozi su objavili da je Liku i Primorje pogodio jak potres. RTL je jedva povjerovao u tu vijest i imali su turističko javljanje iz Novog Vinodolskog. No, za njih se pravi potres zbio na Markovom trgu. Bio je pet puta jači. Pa su RTL-ovci s njega izvještavali 13 minuta. Epicentar je bio u Banskim dvorima, a tri člana vlade, Grčić, Vrdoljak i Hajdaš-Pajdaš prezentirali su da smo počeli izlaziti iz recesije. Koliko je uvjerljiv taj RTL-ov potres objasnio je sam Grčić kad je poželio sebi, nama i ekonomiji; \"da ostvarimo barem nulu u ovoj godini\".

Nova TV je, pak povjerovala seizmolozima, objavili su tu vijest iz Like kao prvu, odradili i javljanja s terena. Primijetili su i oni potres s epicentrom u Banskim dvorima. No, u dvostruko manje vremena od RTL-a dali su 5 puta više informacija i zaključili kako nema senzacije. Naprotiv - baš nitko ne osjeća da je recesiji kraj. HTV je potres koji se zbio četiri i pol sata prije dnevnika potpuno iznenadio. Vijest je objavljena u zadnjoj minuti središnjeg dnevnika. Urednice Kasapović i Munižaba ili nisu povjerovale seizmolozima, pa nisu poslale nikoga na teren, ili su povjerovale, ali su ostalih 3000 zaposlenika na Ljetnoj shemi.

Pa su registrirale potres - s epicentrom u vlastitom studiju. Počeo je dan ranije, kada je Linić rekao da su poreznici kod velikih trgovačkih lanaca našli po 60 do 100 milijuna kn neprijavljenog \"viška\". Njegovi poreznici zatvaraju ugostiteljske objekte i zbog 10 kn \"viška\", pa je Linić, eto izumio \"bipolarni\" potres - katastrofalnih razmjera za obične građane, a golicavih razmjera za velike igrače.

PLUS Zoom selekcija na Z1, urednika Nedžada Haznadara podsjetila nas je koliko je dobro kada se mišljenja gostiju koje pozoveš ne slažu. Papa, dakle, ipak nije gay ikona

MINUS Dugom intervjuu s ministrom Miljenićem nije mjesto u dnevniku HTV-a. Bolje da su zvali seizmologe, jer ovo je već drugi potres na istom mjestu u dva tjedna

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?