08.12.2015. u 10:04

O imenima se nije raspravljalo, ali čelnik Mosta suprotno nekim najavama nije sebe predložio za neku istaknutu funkciju

Božo Petrov, predsjednik Mosta, okupio je u dvorani Istanbul zagrebačkog hotela Esplanade točno u podne čelnike koalicije Hrvatska raste i Domoljubne koalicije na novoj rundi pregovora. Javnost je čula osnovni prijedlog Mosta da se svi udruže u megakoaliciju, izaberu nestranačku osobu za premijera, a mjesta predsjednika Sabora i zamjenika predsjednika Vlade razdijele među sobom po vremenskom ključu.

O imenima se nije raspravljalo, ali čelnik Mosta suprotno nekim najavama nije sebe predložio za neku istaknutu funkciju. I bolje jer, sudeći prema jučerašnjem nastupu, Petrova treba angažirati na čelu HRT-a. Nakon višemjesečnih neuspjelih pokušaja svih nacionalnih televizijskih kuća, jedini je on uspio sučeliti Tomislava Karamarka i Zorana Milanovića, i to pred televizijskim kamerama u izravnom prijenosu. Ne samo što je odradio taj vrijedan menadžerski posao, već je manirom iskusnog voditelja sat vremena držao u napetosti i sudionike i publiku do sada neviđenog političkog “talk-showa”.

Zvijezda je rođena jer, ako već Božo Petrov nije naročiti talent za politiku kao što mnogi misle, ima sasvim dovoljno drugih kvaliteta.

Komentara 2

Avatar Vrijeme
Vrijeme
10:43 08.12.2015.

Meni izgleda kao da Petrov navlaci Milanovica da napravi gresku. Pojavljuju se neki tekstovi o tajnom sastanku Petrova i Karamarka u Opuzenu, i to bi se moglo dobro uklopiti u jucerasnje pasivno drzanje hdz-a u Esplanadi. Medjutim, nema dokaza za taj tajni sastanak i to baca tracak sumlje na ovu teoriju.

Avatar ludiplavi24
ludiplavi24
11:48 08.12.2015.

I jedan i drugi došli jer im EGO nije dopustio da onaj drugi sastavi vladu pošto je rečeno da ko od njih dvojice ne dođe ispada iz pregovora. Na kraju moju tvrdnju pokazuje činjenica da su se dogovorili da se ništa nisu dogovorili. Nakon novih izbora trebao bi ih MOST natjerat da međusobno koaliraju pošto sam siguran da opet nitko neče imat apsolutnu večinu čak i sa ostatkom koalicijskih partnera. Tada bi narod vidio da su oni isti k... od ovce i da sa njima samo propast je sigurna. Postoje i treće opcije ljudi, prekrižite i HDZ i SDP zauvijek. Mudar covjek je rekao: Ni jedan problem se nemože riješit ako to pokušavamo na način na koji smo ga i stvorili. Stoga onaj/oni koji su nas doveli do dna sa 350 milijardi duga u 25 godina dali doista vjerujete da će nas sad čudom izvuč??

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije