Njihova proizvodnja zahtijeva poštivanje tradicionalnih načina kuhanja piva na modernoj tehnologiji uz korištenja najboljih prirodnih sirovina. Pivo se proizvodi iz slada, hmelja, vode i kvasca. Proizvode visoko kvalitetna piva koja plijene puninom okusa, bukea i boje te zadovoljavaju i najveće sladokusce i ne zaostaju za ponajboljim svjetskim uzorcima.
U ponudi imaju stalna piva koja su njihova najstarija piva te ih kuhaju cijelu godinu, a radi se o nefiltriranim i nepasteriziranim lagerima. Osim stalnih piva, redovito kuhaju i sezonska piva. Određeno pivo se kuha u određeno doba godine, a traje dok se ne proda. Neka sezonska piva kuhaju samo jednom i nikada više.
U Zagrebu možete uživati u pivnicama Medvedgrad na čak tri lokacije: Ilica 49, Tkalčićeva 36 i Samoborska cesta 127 gdje se nalazi i pivovara. Sve tri lokacije krasi jedinstven i ugodan pivnički ambijent. Fina topla jela i poznato osvježavajuće pivo posluženo u ambijentu s karakterističnim hrastovim detaljima, učinit će doživljaj potpunim.
Medvedgrad piva možete, osim u pivnicama, pronaći i na prodajnim mjestima širom Hrvatske.
Od prošle godine Pivnica Medvedgrad je počela s ulaganjima u svoju proizvodnju, modernizaciju pivovara kao i proširenje kapaciteta pritom na prvo mjesto stavljajući svoje kupce, njihove želje i potrebe.
Slijedeći tu nit vodilju, Pivnica Medvedgrad komunicira sa svojim gostima ne samo u pivnicama već i preko društvenih mreža Facebook i Instagram.
Naglašavaju kako im je odnos s kupcima izuzetno bitan kao i njihovo mišljenje te zbog toga njeguju dvosmjernu komunikaciju sa svim svojim kupcima.
Kako šire svoje poslovanje tako su odlučiti proširiti i svoje kanale komunikacije. U čast održanog prvog tweetupa #PremiumUP otvorili su i svoj Twitter profil @pivovara te svojim korisnicima ponudili još jedan kanal komunikacije.