Slavila 3:2

Cibalia jesenski prvak druge lige

Cibalia Inter
Foto: Goran Ferbezar/PIXSELL
30.11.2013.
u 15:46

Cibalia nakon jučerašnjeg poraza Pomorca od Zagreba ima priliku postati jesenski prvak lige. Za to joj je dovoljan i bod iz današnje utakmice.

Nogometaši Cibalije postali su jesenski prvaci druge lige pobjedom nad Sesevetama u 18. kolu. Vinkovčani su pred svojim navijačima slavili 3:2.

Cibalia je do 10. minute vodila 2:0 golovima Tokića, no Sesvete su se vratile preko Benakovića i Štorka. Pobjedu Cibaliji, koja bi jesenski prvak bila i s remijem, donio je Ivan Jakov Džoni u 87. minuti susreta.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?