Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 124
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Gordan Grlić Radman:

'Ne želimo ponoviti 2015. Od EU smo zbog Afganistana tražili plan u slučaju novog migrantskog vala'

21.08.2021.
u 13:25

Ministar vanjskih poslova govori o stanju u Afganistanu, mogućoj migrantskoj krizi...

Komentara 18

BR
Breoxs
14:15 21.08.2021.

Vrlo je važno dodatno osnažiti djelovanje hrvatske policije i u tom smislu svakom hrvatskom policajcu pružiti maksimalnu podršku i zaštitu. Kriminalne organizacije koje će pokušavati prebacivati Afganistance preko hrvatske granice treba razbijati, članove uhićivati, zatvarati i drastično kažnjavati. Tu nema milosti jer od njih sve kreće. Oni uzimaju novac i organiziraju, te bez njihove pomoći niti jedan Afganistanac ne bi došao do hrvatskih granica.

ZA
zagabria111
14:21 21.08.2021.

Ne kužim tu priču Afganistanaca. Dobro da ih napada neka druga zemlja ali sami od svojih bježe. Pa gdje im je muškost, primite puške u ruke i izborite se za svoju zemlju a ne da bježite okolo a drugi da vam spašavaju zemlju. Ne treba primiti niti jednog, brojkom niti 1. Nula

PO
Poskok
14:15 21.08.2021.

Tko ih obožava neka ih kući docede a ne porezom financirati koji i ja plaćam

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?