12.04.2010. u 18:54

Najviše proračunskog novca splitski je gradonačelnik dodijelio projektu udruge Help znakovita naziva – “Budi fin – budi in”

Željko Kerum, osim što je “puka” na otvaranju nautičkog sajma Croatia Boat Showa, gdje je vulgarno izvrijeđao svoje političke protivnike, pozabavio se i (pre)raspodjelom gradskog novca. Različitim splitskim udrugama dotacije je drastično skresao, oko šezdeset posto, a najmanji su iznos dobili Klub trudnica i Udruga za autizam. Najviše proračunskog novca splitski je gradonačelnik dodijelio projektu udruge Help znakovita naziva – “Budi fin – budi in”. Misli li Kerum da mu udruga Help može pomoći?

Gradonačelnik uspješno uvodi grad u 19. stoljeće
Dinko Pintarić, sisački gradonačelnik, pokušava spasiti gradski proračun tako što će uštedjeti na gradskoj rasvjeti i zamračiti grad. Lijep je to uspjeh, vratiti grad iz 21. u 19. stoljeće.

Predsjednička povlastica
Josip Friščić, predsjednik HSS-a, našao se u Registru branitelja zbog zasluga na mađarskoj fronti, točnije u Kaposzvaru, gdje je prema vlastitom priznanju pomagao “bokcima”, točnije bio čovjek za vezu između vukovarskih prognanika i Hrvatske. Braniteljske povlastice nije koristio, kaže, “osim jedne”, kojom si je kupio novi automobil golf volkswagenov. Skromno i dostojanstveno, kako i dolikuje predsjedniku jedne političke stranke.

Nekome novci iz kasice prasice, a nekome gola guzica
Niko Bulić, direktor Hrvatske turističke zajednice, našao se u središtu komične afere oko propagandnog spota “Recept za dobar odmor” u kojem se nakratko pojavljuje stražnjica bivše Miss Universe Jelene Glišić, a što je premijerka Kosor nazvala seksističkim. U sjeni spota zato se našla raspodjela novca iz kasice prasice HTZ-a, o čemu piše Novi list. Tako doznajemo da su svi ovogodišnji turistički projekti i manifestacije na području Dubrovačko-neretvanske županije dobili od HTZ-a manje novca nego što je dobio Grad Zagreb za jednu utrku svjetskog kupa u skijanju. Skijaši su tako dobili novac, a hotelijeri golu guzicu.

Komentara 3

DO
doktorica
07:45 13.04.2010.

I onda se čudimo da ne možemo naprijed,sa ovakovim \"mudracima\" sigurno -ne

VO
Vorosmart
23:04 12.04.2010.

Krasna galerija likova.Sve same moralne vertikale,sposobni,skromni i pošteni ljudi.Ukratko:HRVATSKI POLITIČARI.

OB
-obrisani-
16:42 13.04.2010.

ja bi ti jeba mater konju jedan za takav naslov,ko ti daje za pravo tako pisat.Ali ti je Marasović platija,stoko za uzor.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?