PRIJATELJSKA U IVANIĆU

Hrvatska minimalno slavila protiv Vujine Slovenije

Hrvatska - Slovenija
Foto: Petar Glebov/PIXSELL
1/13
08.01.2016.
u 20:48

Hrvatska i Slovenija sutra će opet odigrati prijateljsku utakmicu, ovaj put u Kopru.

Hrvatska rukometna reprezentacija svladala je Sloveniju sa 31:30 u prijateljskoj utakmici koja se uoči Europskog prvenstva igrala u Ivanić-Gradu.

Hrvatska je na poluvrijeme otišla s dva gola prednosti (15:13), a u nastavku dodala još gasa i riješila utakmicu. Sedam i pol minuta prije kraja na semaforu je pisalo 28:23. Slovenija, koju vodi trener PPD Zagreba Veselin Vujović, do kraja je uspjela tek ublažiti poraz.

Duvnjak, Šebetić i Štrlek zabili su po pet golova, dok je Brozović dodao četiri.

Hrvatska i Slovenija sutra će opet odigrati prijateljsku utakmicu, ovaj put u Kopru.

>> Izbornik se svako jutro budi u strahu

Komentara 3

Avatar Bakunin
Bakunin
09:51 09.01.2016.

Slovenci koji su na razini Mongolije nisu nikakav znak trenutnog stanja!

SS
sokac sa drave
21:25 08.01.2016.

Tanki smo,tanki interesantno ce biti kada se sastanemo sa nordijskom sest nula obranom,bezkompromisnom,brate ubise sve zivo.Nevidim nesto puno muda(Kopljar) tu treba igraca kao nekada Slavko Goluza koji je prihvatio sve borbe.

MO
mojazemlja
23:59 08.01.2016.

Kad ćemo saznati tko im dade to ime..Kauboji..pih

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije