javio se i otac

18-godišnja influencerica pronađena mrtva, vijest potvrdila njezina neutješna majka: Srce mi je slomljeno

Foto: Instagram
1/9
12.02.2021.
u 12:10

Naime, 18- godišnjakinja je preminula nakon što je na Instagramu podijelila objavu za koju je kazala da je njezina posljednja.

Tužna vijest jutros je probudila mnoge obožavatelje influencerice Dazharie Quint Noyes. Naime, 18- godišnjakinja je preminula nakon što je na Instagramu podijelila objavu za koju je kazala da je njezina posljednja. 

Shrvana obitelj potvrdila je da si je Dazharia oduzela život. 

"Srce mi je slomljeno, ne mogu vjerovati da te nema. Samo čekam da mi kažeš da je to bila šala, ali nije. Da sam bar umrla umjesto tebe" stoji u objavi njezine majke na Facebooku. 

Povodom Dazharijine smrti oglasio se i njezin otac. Za nju je otvorio GoFundMe kampanju te poručio kako je je želio da je imala snage razgovarati s njiom o stresu koji je proživljavala i mislima o samoubojstvu. 

Influencerica je inače svakodnevno uveseljavala obožavatelje svojim objavama i šaljivim videima, koji su brojili milijune pregleda. Osim na TikToku bila je popularna i na Instagramu, no do posljednje objave nije dala naslutiti da se iza kulisa nešto događa. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije