Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Backstreet Boy

A. J. McLean odlazi na peto odvikavanje od droge i alkohola

boys
Pixsell
22.12.2012.
u 19:00

– Zakleo sam se da ću biti dobar suprug i otac, ali ‘ubio’ sam se od alkohola tjedan dana poslije rođenja kćeri.

Pjevač Backstreet Boysa A. J. McLean (34) piti i drogirati se počeo je kao tinejdžer. Prije mjesec dana dobio je kćer Avu Jaymes, ali ni to nije mu pomoglo da se riješi ovisnosti.

– Na odvikavanju sam bio četiri puta. Izdržim nekoliko mjeseci, a onda padnem u depresiju i odam se porocima – rekao je glazbenik za In Touch Weekly. Bez supruge Rochelle Deanne Karidis (33) bi, kaže, propao.

– Zakleo sam se da ću biti dobar suprug i otac, ali ‘ubio’ sam se od alkohola tjedan dana poslije rođenja kćeri – kaže. Svaki dan mu je pakao pa razmišlja o petom odlasku na rehabilitaciju.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije