Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 85
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
62. Zagrebački festival

Adastra: Nastup nam puno nam znači jer smo u društvu najvećih na hrvatskoj pop-rock sceni

adastra
PR FOTO
08.01.2015.
u 12:00

Uskoro nastupate na 62. Zagrebačkom festivalu, koji će se održati 16.01., u Zagrebu. Sa kojom pjesmom će te nastupiti i kako teku pripreme za nastup?
Nastupamo s pjesmom "Gorim u sebi" i pripremamo se svakodnevno. Upravo organiziramo snimanje spota koji bi se trebao snimiti 19. siječnja na sisačkom klizalištu. 

Zagrebački festival prošle godine unio je velike promjene te napravio veliki korak naprijed u organizaciji, scenografiji, režiji i produkciji. Što vama osobno znači nastup na ovom festivalu?
Smatram da je odlično odrađen prošlogodišnji festival, posebno organizacija i promocija pjesme. Posebne pohvale i orkestru Nikše Bratoša. Puno nam znači nastup jer smo u društvu najvećih na hrvatskoj pop-rock sceni. 

Pjesme festivala postigle su također i veliki uspjeh na službenoj nacionaloj listi HRTOP40. Da li vam je drago da su pjesme prepoznate kod slušatelja i publike koja je najbitnija?
Nadam se da će pjesma "Gorim u sebi" ponoviti uspjeh prošlogodišnje pjesme "Samo s tobom" koja se zadržala 40 tjedana na HR TOP 40 te osvojila ukupno 11. mjesto na godišnjoj listi HR TOP 40. To dokazuje važnost i veličinu Zagrebačkog festivala.

Na čemu trenutno radite, neki novi projekti i koji su vam planovi za 2015. godinu?
Ove godine je 10 godina postojanja Adastre te pripremamo veliki koncert u Zagrebu. Snimili smo i duet sa Helenom Bastić te će nam to biti slijedeći single. Upravo radimo i na humanitarnom projektu "I mi želimo biti u toplome" zajedno sa Katoličkom udrugom "Kap dobrote", s kojom prikupljamo sredstva za pomoć napuštenim i nepokretnim osobama. Snimili smo i pjesmu i spot pod nazivom "Nije svejedno" za akciju koja traje do kraja veljače. Pozivam publiku neka zove humanitarni broj 060 9017 (6,25 kn po pozivu) te time doprinesu ovoj akciji.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije